Elektronikus levelezés védelme

eSafe Mail egy elektronikus levelezést ellenőrző program, mely teljes védelmet nyújt gyors működés mellett. A program ellenőrzi az összes be és kimenő SMTP és POP3 forgalmat. eSafe Mail feltelepíthető mint különálló alkalmazás, vagy az eSafe Gateway részeként. Az eSafe Mail és az eSafe Web együttesen alkotják az eSafe Gateway-t.

Hét veszélyforrás elleni védelem egy programba építve.

eSafe a hét fő veszélyforrás ellen teljes védelmet nyújt:

1. Ismert vírusokat az eSafe vírus adatbázisa alapján blokkolja. Az ismeretlen vírusok és más ártalmas kódok (ActiveX, Java) ellen az eSafe aktív védelmi rendszere nyújt biztonságot.

2. Hekkerek féreg vírusokat használnak, hogy segítségükkel telepítsenek gyorsan terjedő, kártékony programokat. eSafe felismeri és blokkolja ezeket a védelmi hibákat kihasználó programokat.

3. Ártalmas kódot könnyű létrehozni, mely gyorsan elterjed. eSafe proaktívan blokkol minden ártalmas kódot.

4. Spam egy általános kellemetlenség, mely sok időt és energiát emészt fel. eSafe anti-spam rendszere a spamek zömét kiszűri, így időt és pénzt takarít meg.

5. Cookie: eSafe blokkol minden nem megbízható és levélben érkező cookie-t .

6. MS Office dokumentumok is tartalmazhatnak makro vírust vagy kártékony kódot. eSafe eltávolítja ezeket a dolgokat.

7. Hekkertámadások ellen, mint pl.: Denial of Service (DoS), relaying, email spoofing, attachment spoofing,stb, ugyancsak védelmet nyújt az eSafe.

 
Gemalto kártyaolvasó, kártya és token AKCIÓ

Egyedi árakért regisztráljon most!

» Regisztráció emailben
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.