eToken NG-FLASH

USB Smart Card autentikációs token titkosított flash memóriával
eToken NG-FLASH  

Az eToken NG-FLASH lehetővé teszi, hogy ügyfelei és alkalmazottai produktívabban használják az autentikációs tokenjüket. A biztonságos, smart card alapú USB autentikációs eszköz és a titkosított flash memória kombinációjával az eToken NG-FLASH számos szolgáltatást képes nyújtani egyetlen eszközben. Az alkalmazási lehetőségek között szerepel a biztonságos hozzáférés a hálózatokhoz és alkalmazásokhoz, a biztonságos fizikai hozzáférés az épületekhez és az irodákhoz, a biztonságos online banki műveletek, az adattitkosítás, a PC boot védelem, a biztonságos azonosítótárolás, a nagy kapacitású és biztonságos mobil adattárolás és még számtalan felhasználási lehetőség - mindez egy kompakt USB tokenben.


Az eToken NG-FLASH előnyei

Nagy biztonság

Az eToken NG-FLASH kétfaktoros azonosítást tesz lehetővé és a felhasználó azonosító adatainak védett tárolását kriptográfiai chipen. Ezen felül a flash memória használat közbeni titkosításával az NG-FLASH lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kritikus információt hordozhassanak az adatok biztonságának veszélyeztetése nélkül.

Megnövelt felhasználói produktivitás

Az eToken NG-FLASH lehetővé teszi, hogy az egyes felhasználók az összes szükséges adatukat biztonságosan magukkal vihessék - legyen szó az internetes jelszavaikról, a munkájukhoz használt adatfájlokról és alkalmazásokról vagy titkosító kulcsaikról -, és bárhol, bármikor felhasználhassák azokat.

Auto-run képességek

Amint az eToken NG-FLASH csatlakozik a számítógéphez, előre feltöltött alkalmazások, mint a meghajtóprogramok vagy titkosító akalmazások automaikusan elindíthatók róla, ezzel is növelve az eszköz előnyeit a vállalata számára.

Szabványokat támogató megoldások

Az eToken NG-FLASH minden korábbinál könnyebbé teszi az adatok biztonságos tárolását és továbbítását, és megfelel olyan szabványoknak és ajánlásoknak, mint a Sarbanes-Oxley rendelet, HIPAA és Basel II.


Specifikáció

Támogatott operációs rendszerek Windows 2000/XP/Vista/2003; Mac OS X; Linux
*A flash memória titkosítása csak Windowson támogatott
Támogatott szabványok és programozási felületek PKCS#11 v2.01, Microsoft CAPI, PC/SC, X.509 v3 tanúsítványtárolás, SSL v3, IPSec/IKE
Smart card memória 72K (Java Virtual Machine)
Flash memória méret választék 256MB, 512MB, 1GB, 2GB, 4GB
Az eszközön futtatható kriptográfiai algoritmusok RSA 1024-bit / 2048-bit, DES, 3DES (Triple DES), SHA1
Az eszköz flash memóriáját védő algoritmus AES128
Biztonsági tanúsítványok Jelenleg vizsgálat alatt: FIPS 140-2 (a teljes eszközre).
Common Criteria EAL4/EAL4+ (smart card chipre)
ISO specifikáció támogatás Támogatott az ISO 7816 1-4 specifikáció
Burkolat Ellenálló műanyag ház
Smart card memória adatmegőrzés Min. 10 év
Smart card memória újraírási ciklusok Min. 500000
Adatlap: eToken NG-FLASH (PDF, angol)
 
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.