eToken NG-OTP

One-time Password és Smart Card Token autentikáció
eToken NG-OTP  

Felkészült rá, hogy túllépjen a jelszó alapú autentikáción? Szeretné, ha felhasználói bármikor és bárhonnan csatlakozni tudnának a hálózatához, ugyanakkor digitálisan aláírni vagy titkosítani is képesek lennének dokumentumokat? Az eToken NG-OTP autentikáció a megoldás minderre, amely kiemelkedően rugalmas autentikációs és one-time password (OTP, egyszer használatos jelszó) képességekkel rendelkezik és biztonságos hordozható azonosító-tárként is használható egyetlen eszközben.

Az eToken NG-OTP egyesíti a smart card alapú eToken PRO képességeit - ide értve a tanúsítványalapú titkosítást és digitális aláírást, egyszeri autentikációt (Single Sign On, SSO) a laptop védelmet és sok egyebet - az egyszer használatos jelszó technológiával a távoli erőforrások eléréséhez szükséges erős, bármikor ás bárhonnan használható autentikáció biztosítására.


Az eToken NG-OTP előnyei

Rugalmas és sokoldalú

Az eToken NG-OTP számos erős autentikációs módszert biztosít egy eszközbe csomagolva. Mindent átfogó autentikációs lehetőségeket kínál bármely vállalat jelenlegi és jövőbeni autentikációs igényeinek kielégítése érdekében.

Intuitív és könnyen használható

Az eToken NG-OTP ötvözi az ismert és könnyen használható USB technológiát az univerzális OTP technológiával, így biztosítva, hogy felhasználói pofonegyszerűnek találják az autentikációt.

Költséghatékony

Az eToken NG-OTP nemcsak a legtöbb biztonsági lehetőséget kínálja egy eszközben, de mindezt szinte vég nélkül képes szolgáltatni! Az OTP jelszó generálásához szükséges elem 10000 generálást vagy 5 évet képes szolgálni, és az Aladdin elemcsere programjával ez az idő tovább bővíthető.

Fokozottan biztonságos

Az eToken NG-OTP egyesíti az USB és az OTP világok legjobb tulajdonságait egy smart card tokenben. Az eToken NG-OTP tervezésénél a jelenlegi legjobb technológiát és olyan, széles körben elfogadott szabványokat, mint az OATH, vettek alapul. Minden Aladdin smart card alapú eszközhöz hasonlóan beépítetten támogatja a fokozottan biztonságos 2048 bites RSA kulcsokat.


Specifikáció

Támogatott operációs rendszerek Windows 2000/XP/Vista/Windows Server 2003/Windows Server 2008; Mac OS X; Linux
Támogatott szabványok és programozási felületek PKCS#11 v2.01, CAPI (Microsoft Crypto API), PC/SC, X.509 v3 tanúsítvány tárolás, SSL v3, IPSec/IKE
Smart card memória 72K (Java Virtual Machine)
Az eszközön futtatható kriptográfiai algoritmusok RSA 1024-bit / 2048-bit, DES, 3DES (Triple DES), SHA1
Biztonsági tanúsítványok Jelenleg vizsgálat alatt: FIPS 140-2 (a teljes eszközre).
Common Criteria EAL4/EAL4+ (smart card chipre)
OTP biztonsági algoritmus OATH szabvány szerint (HMAC/SHA1 alapon)
ISO specifikáció támogatás Támogatott az ISO 7816 1-4 specifikáció
Burkolat Ellenálló műanyag, fizikai feltörésérzékeléssel
Elem élettartam 10,000 OTP jelszó generálás / 5 év
Memória adatmegőrzés Min. 10 év
Memória újraírási ciklusok Min. 500,000
Adatlap: eToken NG-OTP (PDF, angol)
 
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.