eToken PRO Smartcard

Biztonság és erős kétfaktoros autentikáció
eToken PRO Smartcard  

Az eToken PRO Smartcard a megfelelő kártya az erős autentikáció, jelszókezelés, digitális aláírás és titkosítás megvalósításához. Továbbá egyszerűen integrálható PKI szoftverkörnyezetbe, ezzel lehetőséget ad a privát kulcsok biztonságos hordozhatóságára és elősegíti az olyan műveletek biztonságát, mint az online banki tranzakciók a tőzsdei- és az elektronikus kereskedelem. Az eToken PRO Smartcard az Aladdin vezető USB tokenjének képességeit tartalmazza a szokványosabb smart kártya formátumban. Ideális olyan felhasználók számára, akik az erős autentikációs képességek mellett az eszközön fotó- vagy mágnescsíkos azonosítót is el kívánnak helyezni. 


Az eToken PRO Smartcard előnyei

Kiemelkedően biztonságos

Az eToken PRO Smartcard eszköz szinten támogatja a 2048 bites RSA titkosítást és tovább növelhető a biztonság azzal, hogy az eszköz maga generálja és tárolja a felhasználó bizalmas azonosítóit, a titkos kulcsokat, jelszavakat és digitális tanúsítványokat a smart card chip védett belső tárolójában. A felhasználó privát kulcsa sosem hagyja el az eszközt!

Különösen rugalmas

Az eToken PRO Smartcard minden eToken PKI és jelszótároló alkalmazást támogat, és elérhető hozzá szoftver fejlesztői támogatás amellyel könnyedén integrálható tetszőleges szoftverkörnyezetbe. A token képességei kiterjeszthetők egyéni Java appletekkel amelyek feltölthetők az eszközre. Ezen kívül az eToken PRO fizikailag is testreszabható számos paraméter szerint, ilyenek például az RFID azonosító, mágnescsík vagy a vállalati logó.

Könnyen bevezethető 

Szabványos interfészek és rendszerek támogatásával az eToken PRO USB kulcs biztosítja a könnyű integrációt a létező vállalati infrastruktúrába vagy biztonsági stratégiába. 

Könnyen használható

Az autentikáció érdekében a felhasználónak mindössze be kell helyeznie az eToken Smartcard-ot a smart card olvasóba, és megadnia a kártya jelszavát.


Specifikáció

Támogatott operációs rendszerek Windows 2000/XP/2003/Vista
Mac OS X; Linux
Támogatott szabványok és programozási felületek PKCS#11 v2.01, Microsoft CAPI, PC/SC, X.509 v3 tanúsítvány tárolás, SSL v3, IPSec/IKE
Smart card memória 72K (Java Virtual Machine)
Az eszközön futtatható kriptográfiai algoritmusok RSA 1024-bit / 2048-bit, DES, 3DES, SHA1
Biztonsági tanúsítványok Jelenleg vizsgálat alatt: FIPS 140-2 és CC EAL4+ PP-SSCD.
Common Criteria EAL4/EAL4+ (smart card chipre)
ISO specifikáció támogatás Támogatott az ISO 7816 1-4 specifikáció
Memória adatmegőrzés Min. 10 év
Memória újraírási ciklusok Min. 500,000
Adatlap: eToken PRO Smartcard(PDF, angol)
 
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.