Application Delivery Controller

Az Array Network APV sorozatú application delivery controllerei biztosítják a rendelkezésre állást, a méretezhetőséget, a teljesítményt, a biztonságot és a vezérlést, amely alapvető fontosságú az alkalmazások és a kiszolgálók megfelelő működtetéséhez.
Az integrált helyi és globális szerverterhelés-elosztás, valamint a linkterhelés-kiegyenlítés biztosítja az alkalmazások számára, valamint a legmagasabb szintű rugalmasságot, míg a kapcsolat multiplexelés, az SSL terhelésmentesítés, a gyorsítótár és a tömörítés együttesen biztosítja a lehető leggyorsabb felhasználói élményt. Ráadásul ha kapcsolatait az APV sorozatú ADC-k végződtetik, az alkalmazásokat az Array WebWall gépi tanulással támogatott alkalmazásbiztonsági csomagja és fejlett DDoS-védelem biztosítja.
A fizikai vagy virtuális eszközként, vagy a népszerű nyilvános felhőkön rendelkezésre álló Array ADC-ket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a műszaki követelményeknek, ugyanakkor elég egyszerűek maradjanak bármekkora méretű IT-csapatnak és megfizethető maradjon bármilyen méretű vállalkozás számára.


Fizikai és Virtuális Eszközök

APV1800
APV1800

Az APV1800 egy 1U magas kettős tápos platform 7Gbps-os átviteli sebességgel, amely támogatja az összes APV sorozat terheléselosztó és alkalmazás szolgáltatását. Költséghatékony és kiemelkedő megoldást kínál a közepes méretű vállalkozások és a kisvállalkozások számára.

APV2800
APV2800

Az APV2800 egy 1U magas kettős tápos platform 20Gbps-os átviteli sebességgel, amely támogatja az összes APV sorozat terheléselosztó és alkalmazás szolgáltatását. Biztosítja a kis- és közepes méretű vállalatok vagy szolgáltatók számára szükséges teljesítményt és méretezhetőséget.

APV5800
APV5800

Az APV5800 egy 1U magas kettős tápos platform 40Gbps-os átviteli sebességgel, amely támogatja az összes APV sorozat terheléselosztó és alkalmazás szolgáltatását. Támogatja a 40K 2048 bites SSL TPS-t felhő és adatközpont szolgáltatók számára a nagy volumenű biztonságos tranzakciók feldolgozása érdekében.

APV7800
APV7800

Az APV7800 egy 2U magas kettős tápos platform 100Gbps-os átviteli sebességgel, amely támogatja az összes APV sorozat terheléselosztó és alkalmazás szolgáltatását. Nagy alkalmazás terhelést szem előtt tartva támogatja a HW SSL és HW tömörítést.

APV9800
APV9800

Az APV9800 egy 2U magas kettős tápos platform 160Gbps-os átviteli sebességgel, amely támogatja az összes APV sorozat terheléselosztó és alkalmazás szolgáltatását. Támogatja a HW SSL és HW tömörítést, valamint akár 110K-os 2048 bites SSL TPS-t a nagy alkalmazás terheléshez szolgáltatói vagy vállalati környezetbe.

APV x600 Sorozat
APV x600

Az Array Networks ADC zászlóshajója az APV x600 sorozatú készülékek azoknak az ügyfeleknek elérhetőek, akik korábban Array ADC-kbe fektették és bővíteni szeretnék korábbi telepítésüket, vagy nagyobb kapacitású modellre szeretnének frissíteni.

Virtuális Application Delivery Controller
vAPV

A vAPV az Array Networks Network Functions Platform-ján, valamint a virtualizált szervereken és az iparági szabványos hypervisorokon fut, amelyek lehetővé teszik az igény szerinti, teljes értékű terheléselosztást és alkalmazás szolgáltatást bárhol és bármikor.

vAPV a felhőben
vAPV

A virtuális vAPV nyilvános felhőszolgáltatókon keresztül érhető el, rugalmas rendelési opciókkal, beleértve a használat alapú költséget, vagy a bring-your-own-license (BYOL) típusú örök vagy előfizető alapú licenszelés. A vAPV megtalálható az AWS, a Microsoft Azure, a VMware vCloud Air, a Google Cloud és az IBM SoftLayer szolgáltatóknál.


AppVelocity: Alap ADC szolgáltatások

Az AppVelocity az Array alapvető ADC szolgáltatása minden APV sorozatú fizikai készülékhez és vAPV virtuális készülékhez hozzátartozik; a szerver- és a linkterheléselosztást biztosítja, ha a kiszolgáló vagy az ISP-kapcsolatok túlterheltek vagy leálltak.

AppVelocity-S: Fejlett ADC szolgáltatások

Az AppVelocity-S az APV x600 sorozatú készülékekhez rendelhető és tartalmazza az AppVelocity Alap ADC szolgáltatások összes elemét, valamint a hardveres gyorsítású SSL titkosítást és egy célzottan beépített SSL stacket. A legjobb megoldás HTTPS-titkosított webalkalmazások és webhelyek esetén a kiváló biztonság és teljesítmény érdekében kialakított AppVelocity-S.

Fejlett ADC szolgáltatások ECC támogatással

Az AppVelocity-E minden APV x800 sorozathoz és bizonyos APV x600 sorozatú készülékekhez érhető el. Magában foglalja az AppVelocity core ADC funkciókészlet összes funkcióját, valamint a hardveres gyorsítású SSL titkosítás és egy célzottan beépített SSL stacket. Kiváló teljesítményt nyújt az ECC (Elliptic Curve Cryptography) titkosított alkalmazások és forgalom használata esetén, valamint az ECC által biztosított fokozott biztonsága mellett megőrzi a felhasználói élményt és átviteli sebességet.


Elérhetőség, teljesítmény és biztonság

Az APV sorozat fizikai és virtuális készülékei a webes és alkalmazáskiszolgálók elé kerülnek terhelés elosztás, szerver skálázás, rendelkezére állás és alkalmazások gyorsítása céljából. Ezenkívül az ADC-k stratégiai ellenőrzési pontként és elsődleges védelmi vonalként működnek az üzleti szempontból kritikus alkalmazások és szolgáltatások számára.
Az Array alkalmazás vezérlői ideálisak a belső felhasználók hozzáférésének, teljesítményének és biztonságának biztosítására a belső hálózatokban, valamint a végfelhasználók számára, akik internetes alkalmazásokhoz és felhőszolgáltatásokhoz férnek hozzá az interneten keresztül.
Az összes Array ADC egy alapvető, de széleskörű funkicólistával rendelkezik, így egyszerűen és költséghatékonyan rendelhető az ön által választható szoftveres vagy hardveres SSL-gyorsítással.


 
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.