Sorry, this page is not available in the selected language. Read it in Hungarian below.


Network Functions Platforms

A virtualizáció rugalmassága és egy fizikai eszköz teljesítménye.

A vállalkozások és a szolgáltatók a hálózat és a biztonság terén is a virtualizálás felé mozdulnak a rugalmasság és a működési hatékonyság érdekében. Azonban a virtualizált szerverek gyakran lemaradnak az I/O és a számítás intenzív hálózati, biztonsági és alkalmazási funkciók futtatásakor. Ezenkívül a virtuális környezet előkészítése bonyolult feladat lehet. Mindez kedvezőtlenül hat az átállásra és a szolgáltatások fenttartására az üzleti szempontból kritikus ügyfelek és alkalmazások számára.
A virtualizálási feladatok leegyszerűsítésén felül az AVX Series Network Functions Platform a két világ legjobb tulajdonságait ötvözi - a virtualizálás rugalmasságát és a fizikai eszközök teljesítményét. Keverje és illessze össze a különböző méretű ADC, SSL VPN és harmadik fél virtuális biztonsági, alkalmazási és hálózati eszközeit. Adjon hozzá, menedzselje, módosítsa vagy törölje a virtuális szervereket egy célhardveren, amely lehetővé teszi az intuitív megjelenítést, a szervizautomatizálást és a garantált teljesítményt virtuális hálózati funkciónként.

Garantált teljesítmény megosztott környezetben

Az I/O- és számításigényes funkciók általános célú virtualizált szervereken történő használata nem hatékony. Az SSL-titkosítás például tipikusan speciális hardvert igényel, és a teljesítmény nagymértékben romlik, ha virtuális környezetben telepítik őket. Ezzel szemben az Array Network Functions Platforms kiemelkedik SSL és más hálózati, biztonsági és alkalmazási feladatokban - mindenzt dedikált hardver teljesítményét megközelítve, ám az eszközök fizikai hely igényét akár 1/16-ra csökkentve.

Adatközpont konszolidáció

Data Center Consolidation

Számos esetben a kritikus hálózati és biztonsági funkciókhoz fizikai eszközöket telepítenek, mivel a virtualizált szerverek teljesítménycsökkenése túlságosan jelentős. Ez idővel több tucatnyi fizikai eszközhöz vezet az adatközpontban, amely rack-helyet foglal el, valamint növeli az áram-, hűtés- és kábelezési költségeket.
Az AVX sorozatú Network Functions Platform több hálózati és biztonsági virtuális készüléket egyesíthet néhány rackegységbe, megtakarítva a dedikált készülékek magas árát, a hely-, áram- és hűtésiköltségek mellett. Az AVX sorozat egy központi felügyeleti konzolt is kínál, amely kényelmes hozzáférést biztosít a VS-szintű konfigurációhoz és módosításokhoz, valamint egy kattintással elérheti az eszközök WebUI vagy CLI felületeit.

Biztonság megszervezése

Data Center Consolidation

Hagyományosan a hálózati menedzserek egyfunkciós biztonsági berendezéseket telepítettek a támadások, behatolás és egyéb fenyegetések elleni védelemre. Viszont az olyan megoldások, mint a WAF, az NGFW, az IDS / IPS és a DDoS védelem azonban nem rendelkeznek az SSL forgalom visszafejtésének és ellenőrzésének képességével - mely a legtöbb adatforgalom típus manapság - vagy a nagy mennyiségű SSL-forgalom túlterheli a beépített SSL feldolgozó erőforrásait, feleslegesen elvonva számítási kapacitást, ezzel rontva a teljesítményt.
Az AVX sorozat nagy teljesítményű SSL feldolgozó hardvereket kínál, amelyek garantálják az áteresztő képességet a biztonsági VS-ek számára. Ezen túlmenően az SSL visszafejtés, a terheléselosztás és a virtuális szerverek láncokba szervezhetőek, hogy maximalizálják az egyes biztonsági termékek hasznosságát és hatékonyságát. A fenti példában az SSL forgalmat egy virtuális ADC dekódolja, amelyet ezután egy virtuális NGFW, virtuális IPS / IDS, virtuális TAP-on keresztül továbbít, majd egy második virtuális ADC újra titkosítja és küldi a rendeltetési helyére. Ily módon minden diszkrét biztonsági eszköz képes a legjobban ellátni a saját feladatát, az SSL-forgalom teljes átláthatóságának köszönhetően.

Network Functions Platforms

AVX5800
AVX5800

Az AVX5800 egy 1U magas kettős tápos platform 40Gbps-os átviteli sebességgel, amely legfeljebb nyolc független vAPV, vxAG vagy harmadik féltől származó virtuális készüléket tartalmaz és támogatja a mix-and-match, pay-as-you-grow licenszelést ötféle virtuális készülék méret esetén. Minden egyes példányhoz külön CPU, SSL, memória és I/O biztosítja a garantált teljesítményt. Kisebb teljesítmény igényű munkákra, ahol a kompaktság elsődleges szempont legfeljebb 16 megosztott instance támogatott a leghatékonyabb terhelés megosztásthoz.

AVX7800
AVX7800

Az AVX7800 egy 2U magas kettős tápos platform 80Gbps-os átviteli sebességgel, amely legfeljebb 16 független vAPV, vxAG vagy harmadik féltől származó virtuális készüléket tartalmaz és támogatja a mix-and-match, pay-as-you-grow licenszelést ötféle virtuális készülék méret esetén. Minden egyes példányhoz külön CPU, SSL, memória és I/O biztosítja a garantált teljesítményt.

AVX9800
AVX9800

Az AVX9800 egy 2U magas kettős tápos platform 160Gbps-os átviteli sebességgel, amely legfeljebb 32 független vAPV, vxAG vagy harmadik féltől származó virtuális készüléket tartalmaz és támogatja a mix-and-match, pay-as-you-grow licenszelést ötféle virtuális készülék méret esetén. Minden egyes példányhoz külön CPU, SSL, memória és I/O biztosítja a garantált teljesítményt.

Array Networks és más féltől származó virtuális hálózati funkciók

vAPV: Virtuális Application Delivery Controller (ADC)

Az Array vAPV-je nagy, közepes, kis, belépő vagy megosztott belépő virtuális alkalmazásvezérlőként működik az Array AVX network functions platformján, hogy rugalmasan lehetővé tegye az igény szerinti, teljes értékű terheléselosztást és az alkalmazásszolgáltatást garantált teljesítmény mellett.

vxAG: Virtuális távoli asztali hozzáférés (SSL VPN)

Az Array vxAG nagy, közepes, kicsi, belépő vagy megosztott belépő virtuális biztonsági átjáróként működik az Array AVX network functions platformján, hogy rugalmasan engedélyezhesse az igény szerinti, teljes funkcionalitású távoli és mobil hozzáférést garantált teljesítmény mellett.

vWAN: Virtuális WAN optimalizálás

Az Array vWAN nagy, közepes, kis, belépő vagy megosztott belépő virtuális WAN-optimalizáló vezérlője az Array Array AVX network functions platformjain, hogy a rugalmas forgalom optimalizálás és adat mennyiség csökkentését hatására a hasznos adatátvitel sebességének növelése mellett csökkentése az alkalmazások válaszidejét.

3rd Party VAs: Más gyártótól származó megoldások támogatása

Az AVX sorozat támogatja a KVM, az Ubuntu és a CentOS alapú, harmadik féltől származó megoldásokat, mint például a következő generációs tűzfalak és web sebezhetőségi szkennerek. Az adminisztrátorok számára előny a garantált teljesítmény, a csökkentett hely és energia igény, valamint a hozzáadott rugalmasság.


 
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.