Secure Access Gateway

Biztonságos hozzáférés vállalati, felhős és mobil környezethez

A növekvő mobilitás, a felhőalapú szolgáltatások terjedése és a hálózat- és eszköz biztonságon túl az adatbiztonság egyre nagyobb hangsúlya miatt a modern vállalkozások új mobil és távoli hozzáférési megoldásokat igényelnek.
Az Array skálázható biztonságos hozzáférési átjárója központosítja a távoli és mobil eszközök széles köréből származó alkalmazások, asztali számítógépek, fájlok, hálózatok és webhelyek elérésének ellenőrzését - biztonságos kapcsolattartást, végpont és kiszolgálóoldali biztonságot és alkalmazásszintű AAA házirendeket biztosítva felhasználói alapon.
A fizikai vagy virtuális készülékként kapható AG sorozat ideális azoknak a vállalkozásoknak, amelyeknek több közösséget kell támogatniuk, valamint olyan szolgáltatókat, amelyeknek távoli hozzáférést kell biztosítani a globálisan széttagolt adatközpontokhoz.

ENHANCE SECURITY

Fizikai és Virtuális Eszközök

AG1000 v5
AG1000v5

Az AG1000 v5 egy 1U magas kettős tápos platform, amely támogatja akár 1000 felhasználó egyidejű biztonságos távoli elérését, távoli asztali hozzáférését és biztonságos mobil hozzáférést a kis és közepes méretű vállalkozások számára.

AG1100 v5
AG1100v5

Az AG1100 v5 egy 1U magas kettős tápos platform, amely támogatja akár 6000 felhasználó egyidejű biztonságos távoli elérését, távoli asztali hozzáférését és biztonságos mobil hozzáférést a kis és közepes méretű vállalati környezetekben.

AG1200 v5
AG1200v5

Az AG1200 v5 egy 1U magas kettős tápos platform, amely támogatja akár 25000 felhasználó egyidejű biztonságos távoli elérését, távoli asztali hozzáférését és biztonságos mobil hozzáférést közepes méretű vállalati és szolgáltató környezetben.

AG1500 v5
AG1500v5

Az AG1500 v5 egy 1U magas kettős tápos platform, amely támogatja akár 72000 felhasználó egyidejű biztonságos távoli elérését, távoli asztali hozzáférését és biztonságos mobil hozzáférést nagy adatközpontok és nyilvános és magánfelhők számára.

AG1500FIPS
AG1500FIPS

Az AG1500FIPS egy 2U magas kettős tápos platform, amely támogatja akár 70000 felhasználó egyidejű biztonságos távoli elérését, távoli asztali hozzáférését és biztonságos mobil hozzáférést nagy adatközpontok és nyilvános és magánfelhők számára. Az AG1500FIPS egy FIPS 140-2 Level 2 minősítésű eszköz.

AG1600 v5
AG1600v5

Az AG1600 v5 egy 1U magas kettős tápos platform, amely támogatja akár 130000 felhasználó egyidejű biztonságos távoli elérését, távoli asztali hozzáférését és biztonságos mobil hozzáférést globális vállalati és szolgáltatói környezetben.

Virtuális Secure Access Gateway
vxAG

A vxAG az Array Networks Network Functions Platform-ján, valamint a virtualizált szervereken és az iparági szabványos hypervisorokon fut, hogy engedélyezhessék az igény szerinti, teljes funkcionalitású biztonságos hozzáférést, ahol és amikor csak szükséges.

vxAG a Felhőben
vxAG

A virtuális vxAG nyilvános felhőszolgáltatókon keresztül érhető el, rugalmas rendelési opciókkal, beleértve a használat alapú költséget, vagy a bring-your-own-license (BYOL) típusú örök vagy előfizető alapú licenszelés. A vxAG megtalálható az AWS és a VMware vCloud Air rendszeren.

DesktopDirect: Távoli asztali hozzáférés

Az AG sorozatú fizikai és virtuális készülékekhez, illetve az AVX sorozatú virtualizált készülékekhez elérhető DesktopDirect egy innovatív távoli asztali hozzáférési megoldás, amely lehetővé teszi a munkavállalók számára, hogy biztonságosan hozzáférjenek a munkahelyi számítógépekhez bárhonnan és bármilyen eszközről, mintha az irodában lennének.

Business Continuity: Vészhelyzeti Licenszelés

Elérhető az AccessDirect, a DesktopDirect és a MotionPro esetén az AG sorozat fizikai, virtuális és az AVX sorozatú virtualizált készülékeken. Az Array Networks Business Continuity vészhelyzeti licenszelés skálázható és megfizethető azonnali kapacitásnövelést biztosít a tervezett és nem tervezett távoli hozzáférés ugrásszerű igényeinek kielégítésére.

MotionPro: SSL VPN Mobil Alkalmazás

A MotionPro natív alkalmazás támogatja a biztonságos mobil hozzáférést iPad, iPhone és Android készülékeken. Ez az ingyenes SSL VPN kliens letölthető az Apple AppStore és a Google Play-ről, vagy az Array Networks Support weboldaláról. Emellett a MotionPro kliensek Windows, MacOS és Linux eszközökhöz is rendelkezésre állnak az egységes felhasználói élmény érekében.


Vállalati szintű biztonságos hozzáférés

Enterprise SA

Az AG sorozat fizikai és virtuális eszközeit a hálózat peremére vagy az üzleti szempontból kritikus erőforrások elé telepítik, hogy biztonságos távoli és mobil hozzáférést biztosítsanak a munkavállalók, a vendégek, a partnerek és egyéb körök számára.
A biztonságos hozzáférési átjárók ideálisak a távoli és mobil hozzáférés egyetlen robusztus platformon történő egyesítésére, hogy a végfelhasználók számára egységes szabályokat és bejelentkezési élményt biztosítsanak, valamint minimalizálják a lehetséges támadási pontokat.
Minden SSL VPN rendelkezik egy átfogó biztonságos hozzáférési funkciókészlettel, a megfelelő méretű licenszcsomaggal és kis költségvetésű cégek számára egy opcionális vészhelyzeti licensszel.

 
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.