Barracuda NextGen Firewall

Védelem és teljesítmény a felhő korszakban

Biztonságos, megbízható kapcsolat hibrid hálózatokhoz

A modern hálózatok egyaránt tartalmazzák a helyi szervereket, a távoli eszközöket és a felhő alapú alkalmazásokat. Amennyiben felhő alapú platformot használ, mint az Office 365, Salesforce, Amazon Web Services (AWS) vagy Microsoft Azure, szüksége van arra, hogy biztosítani tudja a kritikus alkalmazások és eszközök biztonságos rendelkezésre állását.

A Barracuda NextGen Firewall termékei olyan "céleszközök", ahol a hálózati teljesítmény és a rendelkezésre állás ugyanolyan fontos, mint a biztonság. A hagyományos port alapú tűzfalakkal szemben a mi megoldásunk alkalmazás szinten is kezeli a forgalmat, így hatékonyabban priorizálja az adatokat.

A tűzfalnak két sorozatát kínáljuk, mindkettő fejlett, következő generációs teljesítménnyel és védelemmel rendelkezik, mégis különböző igényekhez lett igazítva.

NG

Az X sorozat kis- és középvállalatok számára lett kialakítva, melyeknek gyorsan és egyszerűen telepíthető megoldásra van szükségük. Az F sorozat a Barracuda felhő korszak tűzfala. A megoldás magában foglalja a fejlett, következő generációs tűzfal, a link balancing és a WAN optimalizációs technika minden előnyét egyetlen könnyen kezelhető eszközben, mely használható helyszínen, a felhőben, vagy akár virtuális környezetben is. Az F sorozat lehetővé teszi a vállakozások és szolgáltatók számára, hogy biztonságosan távolról is kordában tartsák az Internetes támadásokat a forgalom bekorlátozása nélkül. A megoldás számos méretben elérhető egészen a home office mérettől az adatközpont szintű modellekig. Minden Barracuda NextGen F sorozatú tűzfal, függetlenül a telepítési módtól vagy mérettől, egyszerűen menedzselhető egy panelről. A Barracuda NextGen Control Center jelentősen növeli a bevezetési sebességet, miközben csökkenti a kapcsolódó költségeket, eközben képes több száz, vagy akár több ezer távoli NextGen Firewall F sorozatot kezelni.

NextGen Firewall F sorozat

NextGen Firewall X sorozat

 
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.