Omnikey 3821 - CardMan 3821 Trust
 
CardMan Trust FINREAD  

Nagy sebesség
Az Atmel-lel közösen kifejlesztett, forradalmian új chip technológiának köszönhetően a class 2-es CardMan 3821 támogatja az olvasó és a kártya között a másodpercenkénti 420KBit-es átviteli sebességet, mely lényegesen meghaladja más smart kártyaolvasókét.

Szabványok
Mivel a CardMan 3821 megfelel a legfontosabb ipari szabványoknak(ISO 7816, EMV (Europay, Mastercard, Visa) 2000, Microsoft WHQL, USB CCID, PC/SC, HBCI (Home Banking Computer Interface, a PC-2001 és a további specifikációk), használható bármely kártyával, bármely számítógép valamennyi alkalmazásához. Az olvasó Common Criteria EAL 3+ minősítéssel rendelkezik.
Biztonsági megoldások
A CardMan 3821 rendelkezik egy kétsoros kijelzővel (2x16 karakter), továbbá külön jelzi a biztonságos üzemmódot. A biztonságos PIN beírás (SPE - Secured PIN Entry) parancsait alapértelmezésben is öt nyelven meg lehet adni (angol, francia, német, olasz és spanyol). További nyelvek könnyen programozhatóak. A kártyán lévő adatok PIN kóddal vannak védve az illetéktelen másolások, vagy a rajtuk tárolt információk jogosulatlan felhasználásának megakadályozása érdekében. A bizalmas adatok kizárólag a kártyán lesznek elérhetőek: adatok nem tárolódnak sem a PC-n, s nem továbbítódnak a PC és olvasó között lévő – nem biztonságos - csatornán sem.
Alkalmazások
Az új asztali PIN billentyűzetes és kijelzős olvasókhoz készült alkalmazások magukba foglalják a digitális aláírás, biztonságos internet bank, egyéb online tranzakciók, „hűség” programok, egészségügyi megoldások, és további számos funkciót. Egy alkalmazáson belüli használat szabványos interfészeken keresztül történik: PC/SC, OCF (Open Card Framework) vagy CT-API .


Műszaki jellemzők
Csatlakozás USB 2.0, CCID kompatibilis
TápellátásUSB
Kártyacsatlakozó élettartam100.000 behelyezési ciklus
Kártya ármafelvétel60 mA
Kezelő felületGrafikus kijelző 2 x 16 karakterrel + biztonságos üzemmód jelző
Billentyűzet16 gombos (4x4)
BiztonságBiztonságos PIN beírás (SPE - Secured PIN Entry)
ProtokollokT=0, T=1, EMV, 2-wire, 3-wire, I2C, SLE 4404
DriverekPC/SC, CT-API
Operációs rendszerWindows 98, ME, 2000, XP, Linux
MinősítésCC EAL3+, Microsoft WHQL, PC/SC, EMV 2000
OEMOEM-Logo
 
Termékismertető CardMan 3821 Datasheet (PDF)
 
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.