Sorry, this page is not available in the selected language. Read it in Hungarian below.


DriveLock Application Control

Ellenőrzött szoftver hozzáférés
Hatékony védelem a ransomware-ek ellen

Nagyon félelmetes módon az olyan fenyegetések, mint például a Meltdown vagy a Spectre, megmutatták, hogy a régebbi biztonsági intézkedések, például a kifinomult engedélyezési listákkal, az antivírus szoftver és a tűzfalak önmagukban már nem nyújtanak elegendő védelmet. A nulla napos sérülékenységekkel szembeni védelem kritikus követelmény.
A DriveLock Application Control segítségével eldöntheti, hogy mely alkalmazások engedélyezettek. A DriveLock a jövőben biztonságos módon védi rendszereit és adatait az ismert és ismeretlen fenyegetések ellen. Nincs hatással a rendszer teljesítményére: még a teljes Whitelist üzemmódban is kevesebb erőfeszítést igényel, mint a hasonló megoldások.


Biztonságosan véd a fenyegetésekkel szemben, mint például a Zero-Day-Exploits, WannaCry, Ransomware vagy Bad USB.
Megbízhatóan ellenőrzi a programok végrehajtását, függetlenül a rendszer felhasználói jogaitól, az üzleti folyamatok befolyásolása nélkül.
A prediktív engedélyeztetés mesterséges intelligenciával lehetővé teszi az egyszerű konfigurálást.
A gépi tanulás lehetővé teszi a rendszer- és szoftverfrissítéseket anélkül, hogy manuálisan módosítani kelljen a fehérlistákat.
Támogatja az automatikus szoftverterjesztést, valamint a központosított javításkezelő rendszereket.
Biztosítja a megosztási lehetőségeket és a felhasználók számára a felhasználóbarát önkiszolgálást.


DriveLock Device Control

Hogyan képes egy vállalat figyelemmel kísérni és megelőzni a bennfentes fenyegetéseket?

Az USB-meghajtók továbbra is népszerű adathordozók - a különféle felhőmegosztási szolgáltatások ellenére. Az alkalmazottak a vállalati USB-portokat használják a mobiltelefonok vagy más eszközök töltésére is. Ez lehetővé teszi, hogy a ransomware beszivárogjon egy eszközbe, gépbe vagy hálózatba.
A DriveLock Device Control vezérli az összes cserélhető adathordozót és eszközt. Testreszabott házirend hozható létre a gép, a felhasználó, az eszköz vagy a vállalati szintű házirend alapján. A megfelelés biztosítása közvetlen házirend-telepítés vagy mély AD / GPO-integráció révén.


Az integrált eszközök egyszerű konfigurálása a Machine Learning segítségével.
Csak a kívánt eszközök és külső meghajtók engedélyezettek.
A CD / DVD írók proaktív blokkolása.
Megakadályozza a fájlátvitelt nem titkosított vagy jogosulatlan adathordozókra.
Lehetővé teszi annak menedzselését, hogy ki milyen fájlt melyik adathordozóra másolhat.
Kérés esetén automatikusan és biztonságosan titkosítja a külső USB adattárolókat.
Képzi az alkalmazottakat az adatok és a külső adathordozó eszközök biztonságos használatára.
Széleskörű kriminalisztikai elemzés és jelentési lehetőségek.


Data Loss Prevention (DLP)

Az információk véletlen vagy szándékos szivárogtatásának megakadályozása

A DLP megoldások feladata, hogy elkerüljék az érzékeny adatok kiszivárgását a vállalattól. A modern megoldásoknak képesnek kell lenniük arra, hogy megelőzzék a különféle módokat. De továbbra is szükséges, hogy az információk a munkavállalók rendelkezésére álljanak a vállalati határokon túl, ami súlyos veszélyeket okozhat az informatikai biztonságban.


Szabályozza az interfész és az alkalmazások használatát, függetlenül attól, hogy a vállalati hálózaton belül vagy kívül helyezkedik-e el.
Korlátozza az egyes adatok külső adathordozókra történő másolását, kivéve a felhatalmazott személyeknél.
Értesíti a felhasználókat, hogy jelszóval megerősíthessék az adatok másolását a külső meghajtóra.
Az Application Control megakadályozza egy olyan "árnyék-IT" létrehozását, amely kívül esik az informatikai osztály ellenőrzésén és biztonságán.


Disk Protection

A DriveLock titkosítja az adatokat - gyors és biztonságos

Az érzékeny üzleti adatok véletlen nyilvánosságra hozatala, valamint a mobil eszközök, például laptopok, táblagépek és okostelefonok elvesztése vagy lopása évente milliós károkat okoz a vállalkozások számára. A DriveLock a legkorszerűbb megoldásokat nyújtja az adatok titkosításának egyedi kombinációjával a merevlemezeken / partíciókon, a külső cserélhető adathordozón, valamint a központi és a helyi könyvtárakban és a megosztott felhő könyvtáraiban egyaránt.


Központilag ellenőrzött bevezetés a vállalatban.
Megbízható és gyors teljes lemez vagy különálló partíció titkosítás.
Több felhasználó számára, többnyelvű, gyors indítás előtti hitelesítéssel (PBA - Pre Boot Authentication) Legacy BIOS-hoz és UEFI-hez (UEFI Secure Boot-tal együtt).
Integráció a Microsoft Active Directoryba, egyszeri bejelentkezéssel a PBA-ról az operációs rendszerbe.
A hálózati feloldás egyszerűsíti a felhasználói bejelentkezési és helyreállítási eljárásokat, és lehetővé teszi az önkiszolgáló eszközök, például az ATM-ek teljes titkosítását.
Átfogó vészhelyzeti eljárások, elfelejtett jelszavak vagy PIN-kódok, elfelejtett vagy elveszett intelligens kártyák esetére.


File Protection

A DriveLock titkosítja az adatokat - gyors és biztonságos

A DriveLock File Protection egyedülálló fájlszintű, felhasználói vagy csoport alapú titkosítást kínál - könnyen konfigurálható, és teljesíti az összes költséghatékony, vállalati szintű követelményt. A DriveLock segítségével a rendszer- és a biztonsági rendszergazdák felelősségei elválaszthatók. Ezért a hálózati adminisztrátor már nem játszik központi szerepet, nem ő az egyetlen, aki hozzáfér minden adathoz.
Nem számít, hogy van-e adat egy helyi számítógépen, a vállalat egyik kiszolgálójának központi könyvtárában, egy külső USB-lemezen vagy egy felhőalapú szolgáltatásban, például a Dropboxban, a Microsoft OneDrive-ban vagy a Google Drive-ban.


A DriveLock támogatja:
  • Google Drive
  • Microsoft OneDrive
  • Dropbox
  • különféle egyéb technikailag hasonló felhőalapú szolgáltatások.

A DriveLock File Protection megbízhatóan titkosítja az érzékeny információkat - a hardver alapú titkosítás (AES NI) támogatásának köszönhetően.


A bejelentkezés támogatása felhasználónévvel és jelszóval, valamint a Microsoft tanúsítványtárolójának X.509 tanúsítványaival vagy a Mac OS X kulcstartóval a DriveLock fájlvédelembe történő bejelentkezéshez.
Hatékony helyreállítási és vészhelyzeti eljárások elfelejtett jelszó, elfelejtett vagy elveszett intelligens kártya vagy token esetén.
A DriveLock lehetővé teszi a fájlok vagy könyvtárak központi és helyi szintű védelmét osztályok, üzleti egységek vagy csoportok szintjén.
Gyors és egyszerű beállítás - az informatikai rendszergazda támogatása nélkül.
A DriveLock lehetővé teszi a hozzáférést a saját titkosított könyvtárakhoz.
Időt takarít meg és csökkenti a költségeket.


BitLocker Central Management

A DriveLock kibővíti a BitLocker lemez titkosítását

A DriveLock kibővíti a BitLocker Windows lemeztitkosítását fejlett konfigurációs lehetőségek sorozatával, továbbá indítás előtti hitelesítéssel. A BitLocker használata jobb választási lehetőségeket kínál a felhasználók számára a kulcstároló és a helyreállítási területek beállításához, az ügyfélszolgálati eszközökhöz, a helyi házirendek széles skáláját a végfelhasználói eszközökhöz, megbízható audit jelentésekhez és még sok máshoz. Ennyi féle funkció megfelelő kezelése érdekében egy felügyeleti konzol többé-kevésbé elengedhetetlen.
A BitLocker Management integrációjával a DriveLock portfólióba a felhasználók egy élhetőbb rendszer ismerhetnek meg, mindent egy helyen menedzselve, a DriveLock konzolon keresztül. A BitLocker kezelése a DriveLock segítségével lehetővé teszi a központi jelentéstételt és a hardverkezelést, valamint a beépített challenge / response alapú ügyfélszolgálatot.

A BitLocker kezelése a DriveLock segítségével:

A BitLocker titkosítási házirend érvényesítése.
Kezelheti a már Bitlockerrel konfigurált végpontokat.
Lehetőséget biztosít fejlett hitelesítési módszerek használatára, például intelligens kártyát, tokent vagy hálózati indítást.
Az elveszett vagy ellopott számítógépek leszerelt állapotba tétele, ha megpróbálnak újracsatlakozni a hálózathoz.
Fokozza a fájl- és rendszervédelmet az illetéktelen hozzáférés megakadályozása révén, olyan gépeken, amit a BitLocker már leszerelt vagy újrahasznosított státuszba helyezett.
Gyorsan határozza meg az egyes számítógépek vagy akár a vállalkozás megfelelőségi állapotát a BitLocker vonatkozásában.

 
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.