Sorry, this page is not available in the selected language. Read it in Hungarian below.


ActivID Authentikációs eszközök

Felhasználóbarát authentikátorok minden esetre

Az authentikációs eszközök előnyei

  • Hosszú élettartam
  • Széles választék, hogy a vállakozások egyedi igényeik szerint, költséghatékonyan találják meg a megfelelő eszközt
  • Nyílt, szabványokon alapuló megközelítés

Az HID Global Identity Assurance az authentikációs eszközök széles skáláját kínálja, melyek együttműködnek az HID Global erős azonosítási és jogosultságkezelési termékeivel. A portfólióban elérhetőek intelligens kártya olvasók és hardver biztonsági modulokhoz alkalmazható intelligens kártyák, intelligens USB tokenek, kijelzővel ellátott kártyák és szoftver tokenek egyaránt. Az HID Global authentikációs eszközei biztosítják a vállalkozások számára azt a rugalmasságot, hogy a szervezet igényeinek legmegfelelőbb, legbiztonságosabb és leginkább költséghatékony megoldást választhassák.

Intelligens kártyák

Az HID Global intelligens kártyái számos alkalmazást támogatnak, a legkülönfélébb végfelhasználói igényeknek is megfelelnek és bővíthetőek. Például, ha egy vállalat kezdetben bevezeti a munkaállomásokon a két faktoros azonosítást, akkor később ez további funkciókkal bővíthető, hogy a legoptimálisabb eredményt érjék el. Az intelligens kártyák többféle interfésszel (kontaktusos és kontaktus nélküli), memória mérettel, kártya profillal és appletekkel érhetőek el, lehetőséget biztosítva személyi ellenőrzésre (PIV) és OTP megoldásra.

USB tokenek

simusb Az USB tokenek erős biztonságot kínálnak egyszerűen használható, hordozható formában. Ezek az eszközök ugyanazt a kétfaktoros azonosítási, digitális aláírási és titkosítási képességeket tartalmazzák, mint az intelligens kártyák. Az HID Global ActivKey SIM USB tokene kombinálja egy intelligens kártya biztonságát egy beépített USB olvasóval.
displayotp Ez az azonosító modul lehetőséget hagy az ügyfelek részére egy jövőbeli bővítésre, anélkül, hogy további olvasók vásárlásásra köteleznék őket. Az HID Global ActivKey Display USB tokene támogatja az online authentikációt a SIM és a beépített USB olvasó használatával, ugyanúgy, mint az offline azonosítást OTP használatával.

OTP tokenek

otp Az OTP tokenek véletlenszerűen generálnak egy jelszót, mely sosem használható újra. A felhasználók hozzáférését biztosítja, hogy van valami náluk, az OTP token és van valami, amit tudnak, a PIN kód. Az ügyfelek számára a használat olyan egyszerű, mint egy bankautomatáé, mégis sokkal nagyobb biztonságot kínál, mint egy statikus jelszó.
miniotp Minden HID Global OTP token megfelel az Initiative for Open Authentication (OATH) szabványnak. Az OTP tokenek számos azonosítási módot tesznek lehetővé, kitűnőek a munkavállalók azonosítására. A billentyűzet segítséget nyújt a PIN feloldáshoz és a tudás alapú (challenge / response) authentikációhoz.
keychainotp A Keychain OTP tokenek széles választékot kínálnak az azonosításra egy kompakt, tartós csomagban. Kényelmes használata és hozzáférhetősége miatt nagyon népszerű választás a munkavállalók azonosítására.
pocketotp A Pocket OTP token egy hordozható, tartós erős authentikációs eszköz. Kifejezetten mobil felhasználók számára tervezték.
desktopotp A Desktop OTP token kényelmes, egyszerűen olvasható kivitele alkalmas akár otthoni, akár irodai használatra. Nagyobb kijelzője és gombjai leegyszerűsítik a PIN használatát és kímélik a szemet.

DisplayCard tokenek

displaycard A DisplayCard tokenek és a Smart DisplayCard tokenek bankkártya méretű megoldások, melyek egyszerűen hordozhatóak akár egy pénztárcában is. A felhasználók gyorsan generálhatnak egy egyszeri jelszót (OTP), mely azonnal látható a kártya kijelzőjén. Az HID Global DisplayCard tokenek lehetővé teszik a felhasználó hitelesítését (pl. online bankolás) vagy a távoli hozzáférést egy vállalat dolgozói adatbázisán keresztül.
smartdisplay Ez a kártya egy token biztonságát nyújtja, kényelmes, egyszerűen hordozható formában. Nagy előnye az egyszeri jelszavak (OTP) generálása, így nincs szükség kártyaolvasóra sem. A Smart DisplayCard tokenek egy token biztonságát kombinálják a PKI funkcióival az online authentikációhoz, mindezt egy intelligens kártya formájában. A kártyában egy intelligens chip található, mely támogatja a sztenderd intelligens kártya PKI képességeket, mint például az email titkosítás és a digitális aláírás. A token két felhasználói authentikációs módot támogat: kapcsolt intelligens kártya mód a vállalat belső gépeiről, illetve kapcsolat nélküli DisplayCard mód, kiosk-hoz és mobil eszközökhöz.

Szoftver tokenek

A szoftver tokenek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy a már meglévő eszközeiket használják, mint például az okostelefonokat, PDA-kat, laptopokat. Ezek a szoftver tokenek egyszerű és hatékony megoldást kínálnak a tokenek szétosztására, aktiválására, újrahasznosítására, valamint az erős azonosításra.

mobilesoft A mobil szoftver tokenek elérhetőek a vezető mobiltelefon operációs rendszereken, mint például a BlackBerry, Apple iPhone, Android, Windows Mobile és még sok más Java 2 platformot és Micro Edition-t (J2ME) használó eszközön.
websoft A web szoftver tokenek erős authentikációt biztosítanak, anélkül, hogy a felhasználónak szoftvert kellene telepítenie. A felhasználók könnyedén regisztrálhatnak több eszközt is és a legnépszerűbb böngészők használatával tudnak biztonságos azonosítást elérni a gépekről.
pcsoft A PC szoftver tokenek egyszerűen szétoszthatók publikus weboldalon , vagy akár az IT személyzet által egy normál gépbe telepítve. A felhasználók elérhetik a Windows tálcán, vagy elindíthatják az alkalmazást a Windows Start menüből.

Biztonsági modulok

Az HID Global partnerek a biztonságos alkalmazások és tranzakciók vezető gyártói egy olyan hardver biztonsági modult (HSM) kínálnak, mely mebízhatóan védi az alkalmazásokat, tranzakciókat és az információs eszközöket. Ezek a HSM-ek megvédik a titkosított kulcsokat bármely titkosítás alapú biztonsági megoldás szívében, mint például az HID Global ActivID Card Management System (CMS).

Az HID Global Identity Assurance megoldásai a Thales e-Security (nCipher netHSM és nShield)és a SafeNet (Luna PCI, Luna SA, ProtectServer és Luna PCM) HSM technológiáját használják.

 
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.