IDCore (TOP) intelligens kártya család
 
IDCore (TOP) intelligens kártya  

Az IDCore egy rugalmas nyílt platform, mely egyszerűen a vállalati vagy állami szektor igényei szerint testre szabható és beilleszthető.

Az IDCore megoldások teljeskörű, többfunkciós intelligens kártyák, melyek támogatják az olyan alkalmazásokat, mint példásul a logikai és fizikai hozzáférést, a PKI szolgáltatásokat és digitális tranzakciókat, továbbá elérhetőek hitelkértya vagy USB kulcs formában a maximális kihasználtság érdekében.

Az IDCore intelligens kártyák sokszínüségének köszönhetően lehetőség van arra hogy vezetékes, illetve vezeték nélküli technológiát kombináljuk, így egyazon kártya egyaránt alkalmas fizikai és logikai hozzáfárásre is. Ezek a hibrid kártyák külön chipet használnak a vezetékes és vezeték nélküli felületekhez, az egyszerű és hatékony működés elérése érdekében. Integrálható számos vezeték nélküli technológiával, mint a Mifare, DESFire, Legic Advant és HD Prox / Indala / iClass. Továbbá ez a nyílt platform testre szabható úgy, hogy akár kettős funkcionalitása legyen, egyaránt menedzseljen vezetékes és vezeték nélküli felületeket.

Az iDcore Java alapú intelligens kártyája a fejlett mikrokontrollerét ötvözi a biztonságos tanúsítványokkal. A kártyák operációs rendszerét az iparvezető biztonsági csapatunk úgy tervezte meg, hogy ellenálljon a különféle fenyegetéseknek, mint side channel, invasive, advanced fault és más típusú támadásoknak. Így az operációs rendszer megfelel a piac legszigorúbb biztonsági tanúsítványainak, mint pl.: FIPS 140-2 level 3, FIPS 201, és CC EAL4+ / PP SSCD.

Moduláris és rugalmas architektúra

Az iDcore megoldásokat könnyű és gyors frissítését teszi lehetővé a nyílt operációs rendszerű architektúra, mely elválasztja a platformot az alkalmazástól. Ez a felosztás a migrációs megszorításokat is csökkenti még a kártya kiadása után is. Lehetőség van egyéb, kompatibilis alkalmazások telepítésére és az így létrehozott kártyákhoz hasonlóak elkészítése egyszerűen és gyorsan kivitelezhető. Új alkalmazások egyszerűen betölthetőek a kártya memóriájába.

A technológia lehetővé teszi különböző üzleti modellek kialakítását a felhasználók, alkalmazás kibocsájtók és operátorok között, köszönhetően a több biztonsági domainnek és dinamikus alkalmazás particionálásnak.

Az iDcore virtuális gép az idők folyamán a biztonság megtartása mellett nagy mértékben optimalizálásra került a sebesség növelése érdekében. A legújabb, nagy teljesítményű mikrokontrollerrel párosítva az egyik leggyorsabb Java nyílt platformjává vált.

 
 
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.