ASEDrive IIIe Bio Combo
ASEDrive-IIIe   Az ASEDrive IIIe biometrikus (ujjlenyomat) szenzorral ellátott intelligens kártyaolvasó aktív kapacitív technológián alapul. Az ASEDrive IIIe biometrikus olvasó egyesíti a kiváló minőségű és nagy teljesítményű biometrikus ujjlenyomat olvasók minden előnyét, legyen szó akár hagyományos authentikációról (One to One) vagy ismeretlen személy beazonosításáról (One-to-Many). A kiemelkedő teljesítmény mellett magas szintű kompatibilitást is biztosít. Az Az ASEDrive IIIe biometrikus olvasó az USB Implementers Forum, Microsoft WHQL és NIST által is minősített. A professzionális minőségnek köszönhetően otthoni, vállalati és kormányzati területen egyaránt kiválóan alkalmazható.

Nagy teljesítmény

Az ASEDrive IIIe biometrikus olvasó kiemelkedő teljesítményt nyújt elérhető áron. A korszerű technológiának köszönhetően a csúcsteljesítmény egy formatervezett eszközben jut el hozzánk. Teljes mértékben megfelel a PC/SC szabványoknak és zökkenőmentesen integrálható Windows környezetbe.

Az előírásoknak való megfelelés és tanúsítványok

Az ASEDrive IIIe biometrikus kártya olvasó megfelel az összes jelentősebb nemzetközi iparági szabványnak, például ISO7816, a Microsoft PC / SC, EMV, JIS X6303/6304, FIPS201. Az olvasó együttműködik a legtöbb intelligens kártyára fejlesztett alkalmazással. Az USB Implementers Forum által USB 2.0 eszközként hitelesített olvasó, továbbá az ASEDrive IIIe szerepel a FIPS201 hitelesített listáján is.

PKI-ra tervezett

Az ASEDrive IIIe biometrikus kártya olvasót számításigényes biztonsági alkalmazásokra tervezték, mint például digitális aláírás és PKI. Az olvasó képes 500Kbps sebességgel kommunikálni az intelligens kártyával és 12Mbps sebességgel a számítógéppel (USB 2.0 esetén). Az Athena olvasó a magas teljesítményt az átlagos frekvencia akár négyszeresére emelésével éri el (amennyiben a kártya támogatja). Ez a funkció szignifikáns előnyt jelent a kártyahasználatot érintő alkalmazásoknál, mint például a digitális aláírás. A sok éves billentyűzet és olvasó gyártási tapasztalat gyümölcse az ASEDrive IIIe egyedülálló formája. A frissíthető firmware és driver biztosítja a legmagasabb szintű kompatibilitást és teljesítményt.

Csatlakozó USB 2.0
Kommunikáció sebesség USB 12Mbit/sec
Tanúsítványok FIPS 201/PIV, Cert# 514/517
Kártya/olvasó kommunikáció 500 Kbps 4 Mhz-en
Biometrikus érzékelő TCS2
Érzékelő felbontás 508 dpi
Intelligens kártya támogatás ISO 7816 T=0, T=1,CAC, EMV
Kártya működési feszültség 5V, 3V & 1.8V (ISO 7816 Class A, B & C)
Kártya működési frekvencia 16MHz-ig
Támogatott operációs rendszerek Windows XP, Vista, 7, Server 2003/R2, Server 2008/R2 támogatás 32 és 64 bit esetén is
Biztonsági és környezeti szabványok FCC Class B, VCCI, CE., RoHS
Eszköz konfiguráció CCID vagy ASE Mode
 
KARRIER
Új csapattagot keresünk presales és rendszermérnöki feladatok ellátására.

Jelentkezés: allas kukac safesoft.hu
Gemalto kártyaolvasó, kártya és token AKCIÓ

Egyedi árakért regisztráljon most!

» Regisztráció emailben
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.