ASEDrive IIIe Bio Combo
ASEDrive-IIIe   Az ASEDrive IIIe biometrikus (ujjlenyomat) szenzorral ellátott intelligens kártyaolvasó aktív kapacitív technológián alapul. Az ASEDrive IIIe biometrikus olvasó egyesíti a kiváló minőségű és nagy teljesítményű biometrikus ujjlenyomat olvasók minden előnyét, legyen szó akár hagyományos authentikációról (One to One) vagy ismeretlen személy beazonosításáról (One-to-Many). A kiemelkedő teljesítmény mellett magas szintű kompatibilitást is biztosít. Az Az ASEDrive IIIe biometrikus olvasó az USB Implementers Forum, Microsoft WHQL és NIST által is minősített. A professzionális minőségnek köszönhetően otthoni, vállalati és kormányzati területen egyaránt kiválóan alkalmazható.

Nagy teljesítmény

Az ASEDrive IIIe biometrikus olvasó kiemelkedő teljesítményt nyújt elérhető áron. A korszerű technológiának köszönhetően a csúcsteljesítmény egy formatervezett eszközben jut el hozzánk. Teljes mértékben megfelel a PC/SC szabványoknak és zökkenőmentesen integrálható Windows környezetbe.

Az előírásoknak való megfelelés és tanúsítványok

Az ASEDrive IIIe biometrikus kártya olvasó megfelel az összes jelentősebb nemzetközi iparági szabványnak, például ISO7816, a Microsoft PC / SC, EMV, JIS X6303/6304, FIPS201. Az olvasó együttműködik a legtöbb intelligens kártyára fejlesztett alkalmazással. Az USB Implementers Forum által USB 2.0 eszközként hitelesített olvasó, továbbá az ASEDrive IIIe szerepel a FIPS201 hitelesített listáján is.

PKI-ra tervezett

Az ASEDrive IIIe biometrikus kártya olvasót számításigényes biztonsági alkalmazásokra tervezték, mint például digitális aláírás és PKI. Az olvasó képes 500Kbps sebességgel kommunikálni az intelligens kártyával és 12Mbps sebességgel a számítógéppel (USB 2.0 esetén). Az Athena olvasó a magas teljesítményt az átlagos frekvencia akár négyszeresére emelésével éri el (amennyiben a kártya támogatja). Ez a funkció szignifikáns előnyt jelent a kártyahasználatot érintő alkalmazásoknál, mint például a digitális aláírás. A sok éves billentyűzet és olvasó gyártási tapasztalat gyümölcse az ASEDrive IIIe egyedülálló formája. A frissíthető firmware és driver biztosítja a legmagasabb szintű kompatibilitást és teljesítményt.

Csatlakozó USB 2.0
Kommunikáció sebesség USB 12Mbit/sec
Tanúsítványok FIPS 201/PIV, Cert# 514/517
Kártya/olvasó kommunikáció 500 Kbps 4 Mhz-en
Biometrikus érzékelő TCS2
Érzékelő felbontás 508 dpi
Intelligens kártya támogatás ISO 7816 T=0, T=1,CAC, EMV
Kártya működési feszültség 5V, 3V & 1.8V (ISO 7816 Class A, B & C)
Kártya működési frekvencia 16MHz-ig
Támogatott operációs rendszerek Windows XP, Vista, 7, Server 2003/R2, Server 2008/R2 támogatás 32 és 64 bit esetén is
Biztonsági és környezeti szabványok FCC Class B, VCCI, CE., RoHS
Eszköz konfiguráció CCID vagy ASE Mode
 
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.