Sorry, this page is not available in the selected language. Read it in Hungarian below.


HIAB sérülékenységkezelés a belső hálózat biztonságáért

A HIAB (hacker-in-a-box) egy automatizált, belső hálózati szkenner, mely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy felmérjék és kezeljék a belső biztonsági réseket. Gyorsan és egyszerűen implementálható, a HIAB felfedi a sebezhetőséget a szervereken, munkaállomásokon és egyéb eszközökön. A HIAB-bal a vizsgálatok és az adatok tárolása a rendszerben történik, ezzel biztosítva, hogy ezek az adatok sohasem hagyják el a belső hálózatot.

HIAB

A HIAB előnyei

  • Azonnali telepítés
  • Agent nélküli szkennelés és automatizálás
  • Az SSl technológia biztosítja a leggyorsabb biztonsági rés felderítést
  • Automatizált jelentéskészítés előre meghatározott tartalommal
  • Zökkenőmentes skálázhatóság és kapcsolódás az OUTSCAN-hez
  • Több HIAB használata komplex vagy megosztott hálózatok esetén
  • Windows, Linux, Unix, Mac OS, web szerverek és az összes jelentős hálózati felszerelés támogatása
  • 24/7 minősített támogatás

HIAB - kezdeti lépések

A HIAB fizikai és virtuális szerverekre egyaránt telepíthető. A vállalati elvárásoktól függően a HIAB-ok akár csoportosíthatóak, hogy lefedjék bármely komplex vagy elosztott hálózatot. Értékesítője segítségére lesz a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában, mely megfelel az egyedi igényeinek. Emellett az Outpost24 önálló megoldásként kínálja a HIAB sérülékenység vizsgáló eszközét, kiegészítve implementációs szolgáltatásokkal vagy csomagként egy teljeskörűen menedzselt hálózati biztonsági szolgáltatásként. Mint az összes Outpost24 hálózati biztonsági megoldásnál, itt is 24/7-es személyes, közvetlen támogatás biztosított.

HIAB bevezetés és menedzselt szolgáltatások

Az Outpost24 önálló szkennelő eszközként kínálja HIAB megoldását, kiegészítve implementációs szolgáltatásokkal vagy csomagként egy teljeskörűen menedzselt szolgáltatásként. A HIAB hálózati biztonsági eszköz szintén integrálható és összekapcsolható a Web Application Scanning (SWAT) eszközzel vagy más szolgáltatásokkal.

Implementációs szolgáltatások

Azon szervezetek részére, akik inkább szakértőre bíznák a megfelelő beállításokat a HIAB implementációs szolgáltatás ajánljuk, mely a felhőből telepíthető Outpost24 hálózati biztonsági szakértők által. Értékesítő partnere segítségére lesz a vásárlási folyamat során és a legmegfelelőbb, egyedi igények szerint kialakított megoldást kínálja vállalkozása részére. Az implementációs szolgáltatással az Outpost24 rangsorolja a sérülékenység vizsgálati teendőket és elkészíti a személyre szabott tervezetet. Mikor készen áll a telepítésre a HIAB hálózati biztonsági csapata minden szempontból körültekintően végzi el a beállításokat és kezdi meg a bevezetést. Mint minden Outpost24 eszköznél, itt is 24/7 támogatással áll rendelkezésükre a minősített szakértő csapat.

Menedzselt szolgáltatások

Az Outpost24 teljeskörű alternatívát kínál más belső menedzsmenttel rendelkező sérülékenység vizsgálatokkal szemben, csökkentve a költségeket és az időt, amit egy külön IT csapat kiképzése és fenntartása jelentene. A vállalkozás méretétől függetlenül az Outpost24 menedzselt szolgáltatása egyszerűen integrálja a sérülékenység vizsgáló megoldást, mely teljes mértékben megfelel vállakozása biztonsági igényeinek. A menedzselt szolgáltatások segítségével könnyen és gyorsan elsajátíthatja a sérülékenységek kezelését, melyben folyamatosan segítséget nyújtanak hálózati szakértőink. Nagy tapasztalattal rendelkező mérnökeink partnerei lesznek a kezdeti implementálás során, hogy a legeredményesebb vizsgálati és reportolási tanácsokkal láthassák el.

 
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.