Ruckus Wireless

A Ruckus Wireless egy Wi-Fi technológiával foglalkozó cég, mely vezető szerepet tölt be a mobil hálózati eszközök és megoldások területén. A cég egyedülálló "Smart Wi-Fi" rendszereket tervez, gyárt és értékesít Internet szolgáltatóknak, nagyvállalatoknak, melyek levédett technológiákat használnak. A rendszer automatikusan alkalmazkodik a wireless környezetet ért változásokra, ezáltal is megbízható csatlakozást és állandó teljesítményt biztosítva a Wi-Fi eszközök számára. A magánkézben lévő cég 2004 júniusában alakult és nagyon gyors fejlődésnek indult a wireless technológiával foglalkozó vállalatok körében. 2006 óta a Ruckus Wireless 1050%-os bevétel növekedést ért el, mindezt 119%-os összetett éves növekedési rátával.

Ruckus

A Ruckus Wireless vezetéknélküli rendszereket ad el mobil és Internet szolgáltatóknak, amivel támogatni lehet a 3G offload-ot (3G teher mentesítést), a szélessávú wireless hozzáférést és a WLAN szolgáltatások menedzselését. A Ruckus a nagyvállalatok számára mindent lefedő csúcs minőségű (irodán belül és kívül) Smart WLAN rendszereket értékesít, amelyek dinamikus sugárzásirányító technológiával rendelkeznek.

Az egyedülálló megközelítés révén, a rádiós jelek folyamatosan a legjobb útvonal felé irányítódnak - a jeleket úgy irányítják, hogy azok kikerüljék az őket akadályozó elemeket - ezzel is példátlan támogatást nyújtva az olyan alkalmazások számára, mint például a wireless IP alapú video.

2006 decemberében a World Economic Forum a Ruckus Wireless-t a "Technológia úttörője" címmel illette, az iparág számára kifejlesztett "Smart Wi-Fi" technológia kapcsán. Termékeik tartalmazzák az intelligens antenna rendszert, ami megnöveli a Wi-Fi megbízhatóságát és lefedési tartományát, a dinamikus sugárzásirányító technológiának köszönhetően.

Ruckus termékösszefoglaló
 
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.