Sorry, this page is not available in the selected language. Read it in Hungarian below.


OTP authentikáció

A SafeNet OTP authentikációs eszközei rendkívül biztonságos one-time password (OTP) generálására képesek, így biztosítható a felhasználók számára a megbízható hitelesítés és az ezáltal jóváhagyott adatok vagy alkalmazások elérése egy céges hálózaton az Internet felől. A SafeNet OTP azonosítói elérhetőek idő vagy esemény alapú verzióban. Megfelelnek az OATH normáknak és ideálisak távoli hozzáférés biztosítására.

A SafeNet OTP authentikációs megoldások elérhetőek a SafeWord 2008 részeként is, mellyel percek alatt biztonságos távoli hozzáférést lehet létrehozni a felhasználók vagy akár az ügyfelek számára. A SafeWord 2008 egyszerűen integrálható a Microsoft Active Directoryval, akárcsak a vezető VPN megoldásokkal és a Citrix alkalmazásokkal.

A SafeWord 2008 egy out-of-the-box OTP-és kétfaktoros authentikációs megoldás, mellyel biztosíthatjuk a cégünk rendszeréhez való hozzáférést a távoli felhasználók számára. Egy gomb megnyomására generálódik egy számsorozat, amit egyetlen egyszer lehet csak felhasználni, éppen ezért nem lehet feltörni vagy meghamisítani. Ennek a kétfaktoros azonosításnak köszönhetően csak azokat a felhasználókat engedjük be a hálózatunkba, akik megfeleltek ennek az eljárásnak és csak ezek után biztosítunk hozzáférést szervereinkhez, alkalmazásainkhoz, legyenek azok akár egy adat parkban, valahol a felhőben vagy akár egy virtuális környezetben.

SafeNet OTP alapú authentikációs eszközei:

 
Gemalto kártyaolvasó, kártya és token AKCIÓ

Egyedi árakért regisztráljon most!

» Regisztráció emailben
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.