XCS Web Security előfizetés

A WatchGuard XCS Web Security előfizetés elérhető minden típusú XCS eszközhöz, így egyszerűsítve és egyesítve az email, web és adatvesztés megelőzését mindezt persze egy megoldásban ötvözve. Terjessze ki a kockázat menedzsment határait és ezzel az átfogó megoldással szüntesse meg a biztonsági réseket, léptesse érvényre szabályait és csökkentse a költségeit azáltal, hogy ezen dolgok menedzselését egy eszközre bízza.

A spamek és egyéb fenyegetések elleni 98%-os védelem már a hálózat peremén
A WatchGuard ReputationAuthority szolgáltatást minden XCS eszköz tartalmazza, ennek segítségével hatékonyan tudunk fellépni a kéretlen, illetve kártékony bejövő forgalom ellen. A hálózati forgalom optimalizálásával biztonságosabbá tudjuk tenni az engedélyezett webes forgalmat és nem kell tartanunk az oldalakról áramló fenyegetésektől sem.

Az újonnan felmerülő fenyegetések elleni azonnali védelem
Képes fellépni az új és felbukkanó fenyegetésekkel szemben a leggyorsabb zero-hour védelmi rendszerrel. Felismeri és blokkolja az új áttöréseket és megelőzi a malware támadásokat valós időben, mielőtt azok belépnének a hálózatunkba.

A Web használat ellenőrzése kockázat és megbízhatóság szempontjából
Készítsen mindenre kiterjedő szabályokat akár egyes személyekre vagy csoportokra alkalmazva. Felügyeljük, hogy hogyan és milyen alkalmazásokat engedélyezünk az egyes csoportok, illetve személyek számára.

A Web oldalak dinamikus ellenőrzése az erősebb biztonság érdekében
Hidalja át azokat a webes biztonsági réseket, ahol az URL szűrés már nem segít. A kategorizálatlan weboldalak dinamikus valós idejű vizsgálatával a rendszer képes egy kockázati szintet rendelni minden weboldalhoz ezáltal biztosítva a jobb védelmet.

A web security és teljesítmény javítása
A kritikus web forgalmak kizárásával csökkenthetjük a szerverekre eső terhelést és a sávszélesség használatot. Így egy jobban működő, kevesebb erőforrást igénylő hálózathoz jutunk.

Az adatvesztés megakadályozása a webes forgalmakon keresztül
Az XCS Web Security előfizetés hozzáadásával képesek leszünk megakadályozni az adatok kiszivárogtatását. Küszöböljük ki az adatvesztést a weben és az emaileken keresztül egyaránt.

 
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.