Sorry, this page is not available in the selected language. Read it in Hungarian below.


XCS 170, 370 & 570 Email és Web Security eszközök

A kis-, és középvállalatoknak sem kell magas árat fizetniük egy kitűnő email biztonsági rendszerért. A WatchGuard XCS 170, 370 és 570-es eszközök megfizethetőek, teljeskörű biztonságot nyújtanak az emailek számára, megvédenek a kívülről érkező fenyegetettségekkel szemben, beleértve a vírusokat, spameket, szoftveres sebezhetőségeket, spywareket és a hálózati támadásokat. Már a hálózat határán megállítja a nem kívánatos forgalom 98%-át, ezáltal növeli az email használatának biztonságát és hatásfokát jelentős anyagi ráfordítás nélkül.

xcs370

Az ár és érték összhangban van a védelemmel és teljesítménnyel
A WatchGuard XCS eszközök piacvezetők az emailen keresztül terjedő fenyegetettségekkel szembeni védelem területén. Innovatív, megbízható, nagy teljesítményű email biztonsági rendszer, mindez megfizethető áron.

Az adatvesztés szándékos illetve véletlenszerű bekövetkezésének megakadályozása
Biztosítja, hogy a kimenő emailek tartalma megfeleljen a cég által megkövetelt biztonsági szabályoknak. Beépített adatszivárgás megelőzési képességekkel rendelkezik.

Email titkosítás a magántitok és sértetlenség védelmében
Biztonságosan fogadhatóak és továbbíthatóak a privát és érzékeny információk az Email Encryption előfizetéssel, ami ugyanolyan biztonságot nyújt, mint a legjobb titkosítási technológiák.

A biztonsági rések kiküszöbölése emailen és a weben keresztül egy előfizetéssel
Lehetőségünk van a biztonsági kiskapuk felszámolására anélkül, hogy újabb hardvert vásárolnánk, mindezt egyetlen XCS Web Security előfizetéssel. A bejövő, kimenő levelezés és a web tartalom szűrése egy platformon. Ezzel is növelve a webes böngészés és az email használatának biztonságát

A spamek és egyéb fenyegetések elleni 98%-os védelem már a hálózat peremén
A WatchGuard ReputationAuthority szolgáltatást minden XCS eszköz tartalmazza, ennek segítségével hatékonyan tudunk fellépni a kéretlen, illetve kártékony bejövő forgalom ellen. A hálózati forgalom optimalizálásával biztonságosabbá tudjuk tenni az engedélyezett webes forgalmat és nem kell tartanunk az oldalakról áramló fenyegetésektől sem.

Az újonnan felmerülő fenyegetések elleni azonnali védelem
Képes fellépni az új és felbukkanó fenyegetésekkel szemben a leggyorsabb zero-hour védelmi rendszerrel.

Malware elleni védelem
Hatékony a vírusokkal, adathalászati támadásokkal, szoftveres gyengeségeket kihasználó támadásokkal és kártékony kódokkal szemben jöjjenek azok interneten vagy emailen keresztül, mert a hálózat határát nem fogják átlépni.

LiveSecurity szolgáltatás
A WatchGuard XCS 170 és 370 eszközök magukba foglalják a LiveSecrity Standard szolgáltatást, mely online aktiválható az eszköz megvásárlása után. Az alap szolgáltatást lehet upgrade-elni LiveSecurity Plus-ra, így a standard csomagban foglalt technikai támogatást (12/5) 24/7-re lehet változtatni.

Állítsd be és felejtsd el
Állíts be egy szabályt és hagyd, hogy a többiről az XCS gondoskodjon. Az emailek védelme után az időnk fennmaradó részét, más az IT számára fontos dolgokra tudjuk fordítani.

Több rétegű Anti-Spam védelem
Az Anti-Spam szűrő több rétegű védelmet alkalmaz a bejövő forgalom átvizsgálásra, súlyozott kategorizálást, adaptív intelligenciát használ, amivel a spameket 99%-os hatékonysággal állítja meg.

 
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.