Sorry, this page is not available in the selected language. Read it in Hungarian below.

watchg

XCS 770, 970 és 1170 Email és Web Security eszközök

A legtöbb igényt kielégítő levelezési rendszer. A WatchGuard XCS 770, 970 és 1170 eszközeit egyszerű használni, nagyvállalati szinten nyújt biztonságot az emailek számára, egy megoldás, ami megvéd a kintről jövő fenyegetésektől és kontrollálja a kifelé menő információkat annak érdekében, hogy elkerüljük az adatvesztést. A legmagasabb nagyvállalati szintű megoldást nyújtja az emailek védelmére a spamek, vírusok, malwarek, szoftveres gyengeséget kihasználó fenyegetések, spywarek, adathalászati trükkök és hálózati támadások ellen mindeközben ellenőrizve a kimenő email és webes forgalmat, hogy a lehetséges adatkiszivárogtatásokat elkerüljük.

xcs770

A spamek és egyéb fenyegetések elleni 98%-os védelem már a hálózat peremén
A WatchGuard ReputationAuthority szolgáltatást minden XCS eszköz tartalmazza, ennek segítségével hatékonyan tudunk fellépni a kéretlen, illetve kártékony bejövő forgalom ellen. A hálózati forgalom optimalizálásával biztonságosabbá tudjuk tenni az engedélyezett webes forgalmat és nem kell tartanunk az oldalakról áramló fenyegetésektől sem.

Az adatvesztés szándékos illetve véletlenszerű bekövetkezésének megakadályozása
Biztosítja, hogy a kimenő emailek tartalma megfeleljen a cég által megkövetelt biztonsági szabályoknak. Beépített adatszivárgás megelőzési képességekkel rendelkezik.

Email titkosítás a magántitok és sértetlenség védelmében
Biztonságosan fogadhatóak és továbbíthatóak a privát és érzékeny információk az Email Encryption előfizetéssel, ami ugyanolyan biztonságot nyújt, mint a legjobb titkosítási technológiák.

A biztonsági rések kiküszöbölése emailen és a weben keresztül egy előfizetéssel
Lehetőségünk van a biztonsági kiskapuk felszámolására anélkül, hogy újabb hardvert vásárolnánk, mindezt egyetlen XCS Web Security előfizetéssel. A bejövő, kimenő és a web tartalom szűrése egy platformon. Ezzel is növelve a webes böngészés és az email használatának a biztonságát

A rendszer egy helyről történő adminisztrálása
Egy menedzsment konzol segítségével egy helyről tudjuk a kimenő és a bejövő emaileket védeni, irányítani és menedzselni. A következetes szabályozásnak köszönhetően a szabályok kiterjednek az egész email hálózatra, az erősebb védelem és egyszerűbb adminisztráció érdekében.

LiveSecurity szolgáltatás
A WatchGuard XCS 770, 970 és 1170-es eszközök alapból a LiveSecurity Plus szolgáltatással vannak ellátva, amelyet az eszköz online regisztrációjával lehet aktiválni. Ez magában foglalja a 24*7-es technikai támogatást, szoftverfrissítéseket, javításokat és hozzáférést nyújt a mindenre kiterjedő ügyfél portálhoz.

Megbízható mindig működésben lévő biztonság
A többrétegű redundanciának és a clusteres környezetnek köszönhetően egyetlen email sem fog elveszni és az emailek védelmében működő szabályok mindig működni fognak. Ezáltal elkerülhető egy esetleges hiba, az adminisztráció csökkenthető és biztosítható a szolgáltatási szintek rugalmassága.

A kontroll és a láthatóság megerősítése
A kimenő és bejövő emailek teljeskörű vizsgálatával elkerülhetjük az emailen keresztül létrejövő biztonsági réseket.

A forgalom és a tárolási kapacitás csökkentése
Az XCS eszközök könnyen integrálhatóak a WatchGuard Quarantine Management Server-rel, ami biztonságos, direkt erre a célra kialakított tárterületet biztosít a gyanús emailek számára. Több domaint és szervezetet ki tud szolgálni egészen 180.000 felhasználóig.

 
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.