XTM Biztonsági előfizetések

Data Loss Prevention (DLP)
Szöveges állományokban és ismert adattipusokban végzett keresséssel képes detektálni a bizalmas adatokat a WatchGuard XTM DLP és megakadályozni az adatszivárgást. Előre definiált, több, mint 200 szabályrendszerrel képes olyan egyszerűen mint néhány kattintás az ilyen tipusú információk folyamát megállítani.

Alkalmazás felügyelet
A WatchGuard Application Control lehetővé teszi a szabályzat-alapú monitorozást, nyomkövetést és az 1500-nál is több, egyedi web 2.0-ás és üzleti alkalmazás blokkolását. Szerezzen rálátást és ellenőrzést a hálózata felett, telepítse még ma a WatchGuard díjnyertes XTM megoldását.

WebBlocker
WebBlocker tartalom és URL-szűrés előfizetés segít meggátolni a nem megfelelő tartalmak elérését és ezzel is növelni a produktivitást. Egyénre szabott szabályrendszer segítségével meghatározhatja, hogy a felhasználók vagy azok csoportjai milyen webes tartalmakat érhetnek el munkaidőben.

spamBlocker
Szabadalmaztatott RDP technológia nyújtja a spamBlocker szolgáltatást, amely hatékony spamszűrést tesz lehetővé az UTM eszközökön is. Akár 4 milliárd üzenet vizsgálata is megtörténik naponta. Minden UTM megoldáshoz az alapárban jár a karantén technológia, amely képes a felhasználók számára külön tárhelyen tartani a spam gyanús leveleket későbbi átvizsgálásra.

Gateway AntiVirus
Gateway AntiVirus egy teljesen integrált, heuristikán és signatúrán is alapuló biztonsági előfizetés, amely felismeri és blokkolja az ismert károkozókat, vírusokat, spywareket, trójai programokat valós időben végzett vizsgálattal.

Intrusion Prevention Service
Intrusion Prevention Service kéz a kézben működik a WatchGuard alkalmazás szintű tartalom proxy technológiájával így nyújtva valós idejű védelmet például az SQL injections, cross-site scripting, buffer overflow támadásokkal szemben.

LiveSecurity Service
LiveSecurity szolgáltatás a termék regisztrálása és használatának megkezdése után aktiválódik. A szolgáltatás keretében elérhető válik a WatchGuard gyári terméktámogatása, következő munkanapi garancia kiterjesztése és a gyári firmware frissítése az előfizetés ideje alatt.

 
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.