Sorry, this page is not available in the selected language. Read it in Hungarian below.


DataLocker DL2 titkosított külső merevlemez

A DataLocker DL2-t olyan mobil felhasználóknak tervezték, akik nagy kapacitású, 256 bites, titkosított hordozható tárolást igényelnek a FIPS 140-2 hitelesítéssel.
Az adatait 6-18 számjegyű PIN-kód biztosítja, amelyet közvetlenül a készülékbe ír. A DataLocker DL2 egy hardveres titkosítási chipet használ, hogy zavartalanul titkosítsa és dekódolja az adatait katonai minőségű 256 bites AES / CBC mód titkosítással.

DL2

Érintőkijelző

A DataLocker DL2 innovatív, szabadalmaztatott érintőképernyővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy közvetlenül a készülékre írja be a jelszavát, ezzel kiküszöböli a külső forrás veszélyét. Az érintőképernyő azt is biztosítja, hogy a DataLocker titkosítása és kezelése az eszköz szintjén történjen, 100% -osan függetlenül a számítógéptől, így nincs szükség semmilyen szoftverre vagy illesztőprogramra.

A készülék hordozhatósága

A DataLocker DL2 bármilyen gépen használható, függetlenül az operációs rendszertől, mindaddig, amíg az adathordozó támogatja az USB-n történő csatlakozást. Mivel semmilyen szoftver vagy illesztőprogram telepítésére nincs szükség, a DL2 a legváltozatosabb megoldás a hordozható adatok védelméhez.

Biztonságos titkosítás

A DataLocker DL2 hardveres, katonai minőségű CBC módú teljes meghajtó titkosítással rendelkezik. A Crypto motor és az egész DataLocker eszköz megfelel a NIST FIPS 140-2 hitelesítésnek.

Technikai specifikációk

Kapacitás 500GB, 1TB, 2TB
Kriptográfiai típusok 256 Bit AES CBC titkosítás, FIPS 197 (Cert # 250), FIPS 140-2 hitelesített eszköz (Cert # 1504)
Méret (H x SZ x M) 130mm x 80mm x 23mm
Súly Kb. 250 gramm
Csatlakozó USB 2.0
Szabványok és tanúsítványok TAA-kompatibilis, RoHS-kompatibilis, FCC, CE, WEE, KCC
Származási hely Korea (Köztársaság)
SKUs DL[XXX-X]E2
Rendszerkompatibilitás Windows, Mac, Linux, nem szükséges szoftver vagy illesztőprogram
Garancia 2 év (meghosszabbítható 3 évre)
Hitelesítés Erős jelszó az alfa numerikus billentyűzeten keresztül
 
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.