DataLocker (IronKey) H300 titkosított külső merevlemez


Nagy teljesítmény, magas biztonság USB 3.0 központi menedzsmenttel

DataLocker (IronKey) H300 BASIC

A DataLocker (IronKey) Basic H300-at vállalati és kormányzati ügynökségek magas szintű biztonsági és teljesítmény igényeinek kielégítésére tervezték. A szabotázs-rezisztens, nagy szilárdságú alumínium burkolatba beépített AES 256 bites hardveres titkosítás, az USB 3.0 teljesítmény és a Section 508 kompatibilis kezelőpanel a világ nyolc nyelvén elérhető. Az alapmeghajtók is frissíthetők Enterprise meghajtókra.

DataLocker (IronKey) H300 ENTERPRISE*

Használja a Basic H300 minden funkcióját plusz felhőalapú vagy helyszíni központosított menedzsmentet a biztonsági házirendek testreszabásához és a biztonságos hordozható eszközök telepítéséhez és kezeléséhez hálózatokon és biztonsági környezeteken keresztül a DataLocker (IronKey) Enterprise H300 eszközével.

*IronKey EMS Cloud vagy On-Prem szükséges

H300

Az első merevlemez, amely menedzselhető a felhőben


BIZTONSÁG, TELJESÍTMÉNY, MENEDZSELHETŐSÉG

A DataLocker következő generációs külső merevlemezének funkciói az USB 3.0 teljesítmény és a felhőalapú vagy telephelyi felügyeleti képességek, amelyek lehetővé teszik a legigényesebb vállalkozások és kormányzati szervek számára, hogy akár 2TB adatvédelmet biztosítsanak. Az adatbiztonság egyik legmegbízhatóbb és legelismertebb márkája a DataLocker (IronKey) H300 merevlemez biztosítja és védi az adatokat, fájlokat és könyvtárakat, így bizalmasan biztosíthatja az érzékeny adatokat. És mindezt versenyképes áron kínálja a piacon.

A felhő menedzsment felgyorsít

Az iparágban először az IronKey teszi lehetővé, hogy a DataLocker IronKey ™ Enterprise Management Service segítségével kezelje a merevlemezeket a felhőben, ugyanazt a rendszert használja a DataLocker (IronKey) H350 merevlemezek, az IronKey Enterprise flash meghajtók és a biztonságos munkaterület eszközök kezelésére. Adminisztráljon akár több ezer DataLocker (IronKey) H300 merevlemezt és érvényesítse az irányelveket költséges infrastruktúra és hosszú telepítés nélkül. Vagy válassza a DataLocker biztonságos helyszíni platformját az Ironkey EMS-t, ha szeretné hogy a központosított felügyeleti rendszer lokálisan helyezkedjen el.

Menedzselje minden biztonságos Ironkey eszközét egyetlen konzolról

A vállalati és a közszféra informatikai rendszergazdái könnyebben ráláthatnak a DataLocker (IronKey) Enterprise H300 és H350 merevlemezekre, az IronKey Enterprise flash meghajtókra és az IronKey Workspace W700 / W700SC és a W500 eszközökre Windows használathasználatával egy központosított felhőalapú vagy telephelyi kezelőfelület segítségével. Biztonságosan helyreállíthatja a hozzáférést a felhasználói eszközökhöz, kényszerítheti az eszközt, hogy csak olvasható üzemmódban legyen, távolról intézheti a jelszó változtatásokat és hogy újra használhasson olyan eszközöket, amelyek már nincsenek használatban. Az adminisztrátorok távolról törölhetik vagy letilthatják az elveszett vagy ellopott meghajtókat.

Tudja biztonságban adatait, bárhová is mennek a felhasználók

Merevlemezek, melyeknél külsö program szükséges a titkosításhoz könnyen sebezhetőek cold-boot vagy más rossz indulatú támadással, mivel az AES titkosítási kulcsokat exportálják a felhasználó számítógépre. Még a hardveresen titkosított meghajtók is, amelyek a hitelesítő adataikat a merevlemezen tárolják, érzékenyek a támadásokra. A DataLocker (IronKey) merevlemez az IronKey Crytopchipben tárolja a felhasználói hitelesítő adatokat és a titkosítási kulcsokat az online és fizikai támadások elleni védelem érdekében, így biztos lehet benne, hogy védi az érzékeny adatokat. Azoknál a vállalkozásoknál, ahol az Enterprise H300 tulajdonságai szükségesek, de FIPS 140-2 3-as szintű érvényesítéssel, ott a H350-es merevlemez a megfelelő választás, hiszen tanúsítása megfelel ennek a szabványnak.

Élvezze az USB 3.0 előnyeit

A DataLocker következő generációs USB 3.0 külső merevlemeze gyorsabb olvasási / írási sebességet nyújt, mint az USB 2.0 meghajtók.

Álljon ellen a behatolásoknak erős jelszó hitelesítéssel

Hozzon létre hitelesítési jelszót az IronKey Enterprise H300 külső merevlemezen. A jelszó hasht az IronKey Cryptochipben tárolódik, a merevlemez helyett, ezért a H300 merevlemez még a legkitartóbb hackerek hozzáférését is lehetetlenné teszi a titkosított tartalomhoz a meghajtón. Emellett a H300 az erős jelszavakat, a jelszórotációs irányelveket is támogatja.

Elfelejtett jelszó támogatás

A szervezetek nem akarják elveszíteni a meghajtó tartalmát egy elfelejtett jelszó miatt, ami minden nem menedzselt meghajtó esetében érvényes. A menedzselt IronKey meghajtók támogatják a jelszó visszaállítását az adatok törlése nélkül. Ez az menedzsment rendszer egyik legfontosabb jellemzője.

Optimizálja a használhatóságot többnyelvű támogatással

Csökkentse a help desk hívásokat és egyszerűsítse a felhasználói élményt egy intuitív felhasználói kezelőpanelen nyolc nyelven. Német, francia, spanyol, japán, koreai, egyszerűsített kínai, hagyományos kínai és angol nyelven állnak rendelkezésre, hogy segítsék a felhasználót a fájlok elérésében, preferenciáik szerkesztésében vagy eszközjelszó módosításában anélkül, hogy további támogatásra lenne szükség.

Válassza az önnek megfelelő kapacitást

Az 500 GB, az 1 TB vagy a 2 TB kapacitású DataLocker (IronKey) Enterprise H300 külső merevlemezei minden adatát, dokumentumát és alkalmazását eltárolják. Minden adatot biztonságosan kezel, a DataLockerrel egyszerűen biztonságban van.

A masszív DataLocker

DataLocker (IronKey) Enterprise H300 külső merevlemezek prémium minőségű komponensekből készülnek, amelyek bírják a hosszú évekig tartó használatot, egy szilárd, szabotázs-védett háznak köszönhetően. Minden eszközhöz ötéves garancia tartozik, így biztos lehet benne, hogy ez jó befektetés.

Választható funkciók

Víruskereső és rosszindulatú programok elleni védelem. Anti-Malware Service folyamatosan átvizsgálja és felügyeli a fájlok másolását a hordozható merevlemezre, további védelmet nyújtva az összes adatára.


Technikai specifikációk

Kapacitás 500GB, 1TB, 2TB
Kriptográfiai típusok 256 Bit AES XTS mód titkosítás
Méret (H x SZ x M) 120mm x 80mm x 23mm
Súly kb. 315 g (tárterület szerint változik)
Csatlakozó USB 3.0 (2.0 kompatibilis)
Szabványok és tanúsítványok TAA-kompatibilis, RoHS-kompatibilis, FCC, CE, WEE, KCC, C-Tick, ICES-003, VCCI, BSMI, Section 508 megfelelés - biztosítja a fogyatékkal élők hozzáférését
Származási hely USA
SKUs MXKB1B[XXX]-[X]
Rendszerkompatibilitás XP SP3 +, Mac OS 10.5 +, Linux 2.6 vagy újabb verzió
Nyelvek angol, német, francia, spanyol, koreai, japán, egyszerűsített kínai, hagyományos kínai
Garancia 5 év
Menedzsment rendszer IronKey EMS
Hitelesítés Erős jelszó


A meghajtó hozzáférésének és használatának központi kezelése

Központilag kezelheti a hozzáférési és felhasználási irányelveket a felhő vagy on-premise alapú IronKey Enterprise Management Service segítségével, vagy az on-premise IronKey EMS szerverével Távolról kikapcsolhatja vagy tönkre teheti az elveszett vagy ellopott USB meghajtókat - hatékony eszköz az eltűnt készülékekhez való hozzáférés megakadályozására. Az eszközspecifikus irányelvek érvényesítése, beleértve a jelszóerősség és újrapróbálkozási korlátokat a hordozható alkalmazásokon és megszabja mely eszközök hol használhatóak. Könnyen kezelhet több ezer DataLocker (IronKey) Enterprise H300 eszközt és más IronKey Enterprise flash meghajtót és biztonságos munkaterület eszközt. Használjon egy intuitív, biztonságos online felületet, amely biztonsági irányelveket alkalmaz a szervezet DataLocker (IronKey) vállalati merevlemezeire, flash meghajtóira és biztonságos munkaterületeire. A felhasználók könnyen beüzemelhetik eszközeiket, vagy ön inicializálja és adja ki az eszközöket a végfelhasználóknak. Biztonságosan helyreállíthatja a hozzáférést a felhasználói eszközökhöz és újra fel tudja hasznákni azokat a készülékeket, amelyek már nincsenek használatban.


 
Gemalto kártyaolvasó, kártya és token AKCIÓ

Egyedi árakért regisztráljon most!

» Regisztráció emailben
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.