SafeCrypt – Cloud Encryption Gateway

A SafeCrypt egy "felhő titkosítási átjáró", amely titkosítást biztosít ön, az alkalmazásai és a felhő-tároló között. A SafeCrypt egy egyszerűen használható virtuális meghajtót hoz létre, amely titkosítási átjáróként szolgál. Egyszerűen irányítsa alkalmazását a virtuális meghajtóra és a SafeCrypt titkosítja az adatokat, mielőtt azok elhagynák a számítógépet, majd titkosítva továbbítja a felhőbe. Az adatok dekódolásához egyszerűen olvassa le adatait a virtuális meghajtóról. A SafeCrypt lehetővé teszi bármely alkalmazás, például a Microsoft Office, az Autocad, a Photoshop és a QuickBooks számára, hogy katonai minőségű AES 256 bites titkosítást használjon az adatok tárolására gyakorlatilag bármilyen felhő-tároló szolgáltatással, például Dropbox, Google Drive, Box vagy Bitcasa. Teljesen egyéni beállításokkal vagy akár beállítások nélkül azonnal biztonságossá teheti az adatokat a HIPAA, a SOX, a DHS, a GLB és a PCI által meghatározott szabályozási követelményeknek megfelelően.

SafeCrypt

Érzékeny adatainak teljes titkosítása a felhőben

SafeCrypt info

A titkosítás egyszerűbb

A SafeCrypt segítségével a fájai teljesen titkosítva vannak akár az asztalon, akár felhő fiókjában. Még akkor is, ha a felhő szolgáltatóját file szinten vagy a bejelentkezését törik fel, a fájlok biztonságban vannak.

Teljes kompatibilitás

A SafeCrypt a DropBox, a Google Drive, a OneDrive, a Bitcasa, a Box és bármely más felhőszolgáltatás segítségével működik. A SafeCrypt használható a helyi fájlok, hálózati meghajtók és külső adathordozók, például az USB flash és merevlemezek titkosítására.

Fejlett biztonság

A SafeCrypt olyan speciális funkciókat kínál, mint a titkosított fájlnevek, az opcionális kétfaktoros hitelesítés, a brute force támadások elleni védelem és az egyszerű használat.

Rugalmas és bővíthető

Egyszerű telepítési és beállítási varázsló segítségével a SafeCrypttel létrehozhat annyi titkosított virtuális meghajtót, amennyit a rendszere lehetővé tesz.


Technikai specifikációk

Kriptográfiai típusok
256 Bit AES / CFB
Komoly tudást nem igénylő alkalmazás
Igen
License típus Korlátlan használat 3 számítógépen. A licenc nem szűnik meg. Az azonos verziószámú frissítések ingyenesek (például egy frissítés v1.0-ról v1.1-re). A jövőbeni új verziókra (pl. V1-v2) történő frissítés elérhető a meglévő felhasználók számára.
Operációs rendszerek Windows
Windows XP SP3 / 7 / Vista / 8 / 10
Operációs rendszer Mac OSX
Yosemite / El Capitan / Sierra / High Sierra
2-faktoros hitelesítés
Igen, a Google hitelesítő segítségével
Program verzió
1.0
Nyelvek
Angol, spanyol, német, francia és koreai
 
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.