DriveLock


A német DriveLock SE vállalatot 1999-ben alapították, mára pedig az egyik vezető nemzetközi informatikai és adatbiztonsági szakértő cég, mely irodái és képviseletei metalálhatóak Németországban, Franciaországban, Ausztráliában, Szingapúrban, a Közel-Keleten és az Egyesült Államokban is.
A digitális átalakulás jelen időszakában az üzleti vállalkozások sikere attól függ, hogy mennyire megbízhatóan védik az embereket, a vállalkozásokat és a szolgáltatásokat a számítógépes támadások és az értékes adatok elvesztése ellen. A DriveLock küldetése a vállalati adatok, eszközök és a rendszerek védelme. Ennek elérése érdekében a DriveLock csúcstechnológiát, tapasztalt biztonsági szakértőket és a Zero Trust modellre épülő megoldásokat alkalmaz. A mai biztonsági architektúrákban a Zero Trust paradigmaváltást jelent, a "Soha ne bízzon, mindig ellenőrizzen" érték szerint. Ilyen módon az adatok megbízhatóan védhetőek a modern üzleti modellekben is.

A DriveLock Zero Trust platform a következő elemeket egyesíti:

  • Adatvédelem
  • Végpont védelem
  • Végpont észlelés és válasz reakció
  • Azonosítás és hozzáférés menedzsment

A teljesen integrált Zero Trust platform különféle operációs rendszereket, végponti eszközöket támogat és helyszíni megoldásként, valamint felügyelt biztonsági szolgáltatásként kínálja. A megoldás Németországban készül, "hátsó ajtó nélkül".


Három díj a "TOP 100 újító" kategóriában a 2008-2018-as időszakban; legutóbb 2017-ben és 2018-ban.
Több millió menedzselt végpont eszköz 30 különböző országban.
Ügyfélkörnyezetek több, mint 180 000 menedzselt végponttal.
Készült Németországban: fejlesztés és technikai támogatás Németországból.

DriveLock
 
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.