DataLocker (IronKey) H200 titkosított külső merevlemez


Carry up to 1TB of Data in a Tamper-Resistant, Hardware Encrypted, Biometric Hard Drive

A DataLocker (IronKey) H200 biometrikus külső merevlemez kétfaktoros azonosítást nyújt erős jelszóval és / vagy biometrikus hitelesítéssel, hogy megvédje az akár 1 TB méretű érzékeny adatait, egy robusztus, fém házban. Az USB 2.0 hordozható merevlemez a FIPS 140-2, 3-as szintű, hardveres AES 256 bites titkosítást egy dedikált titkosítási processzoron keresztül nyújtja, akár 10 biztonságos felhasználói fiókot támogat és fejlett menedzsment képességekkel rendelkezik az opcionális IronKey ACCESS Enterprise eszközmenedzsment konzolon keresztül.


H200

Tárolja biztonságosan adatait biometrikus hitelesítéssel.


Védje az adatait biometrikus azonosítással

Ergonomikus ujjlenyomat azonosítás kombinálva erős jelszó-hitelesítéssel megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést, valamint a nagy szilárdságú alumínium burkolat ellenáll a fizikai behatásoknak, és azonnal észleli a feltörési kísérletet.

Szigorú adatbiztonsági követelmények teljesítése

Az első külső erevlemez FIPS 140-2 3-as szintű hitelesítéssel, mely teljeskörűen megfelel a szabályozási követelményeknek, amennyiben a legmagasabb szintű titkosítást telepíti.

Nagy biztonságú megoldás

Az AES-256 hardveres titkosítás tökéletessé teszi az IronKey H200 külső merevlemezét a legérzékenyebb adatok tárolására.

Nem hagy nyomot a számítógépen

Minden szükséges szoftver megtalálható a meghajtón, így a felhasználók gyakorlatilag bármely számítógépen használhatják.

Biztonságban dolgozhat kollégáival

A SafeShare technológia segítségével a felhasználók együttműködve használhatják az eszközön lévő adatokat, a biztonság veszélyeztetése nélkül.

Optimizálja a használhatóságot többnyelvű támogatással

Csökkentse a help desk hívásokat és egyszerűsítse a felhasználói élményt egy intuitív felhasználói kezelőpanelen nyolc nyelven.

Választható funkciók

Vírus védelem. Az opcionális ACCESS ™ víruskeresővel védi a felhasználói adatokat és a gazdarendszereket a vírusoktól, férgektől és egyéb veszélyektől.


Technikai specifikációk

Kapacitás 500GB, 1TB
Kriptográfiai típusok 256 Bit AES XTS mód titkosítás, FIPS140-2 3-as szint
Méret (H x SZ x M) 124.6mm x 86.6mm x 26.8mm
Súly kb. 315 g (tárterület szerint változik)
Csatlakozó USB 2.0 (1.1 kompatibilis)
Szabványok és tanúsítványok TAA-kompatibilis, RoHS-kompatibilis, FCC, CE, WEE, KCC, Section 508 megfelelés - biztosítja a fogyatékkal élők hozzáférését
Származási hely USA
SKUs MXCB1B[XXX]FIPS
Rendszerkompatibilitás XP SP3 +, Mac OS 10.5 - 10.11 (nem kompatibilis 10.12 SIERRA)
Nyelvek angol, német, francia, spanyol, koreai, japán, egyszerűsített kínai, hagyományos kínai
Garancia 2 év
Hitelesítés Erős jelszó


Kezelje az IronKey H200 külső meghajtókat az IronKey ACCESS Enterprise menedzsment platform segítségével, amely lehetővé teszi az USB eszközök széles körű telepítését és a rendeltetésszerű használatát.

Rugalmas házirend kikényszerítés: Az Active Directory integráció lehetővé teszi a házirendek belső és internetes érvényesítését
Finomhangolt környezet: Személyre szabhatja a biztonsági házirendeket és az eszköz viselkedését a különböző felhasználói igényeknek megfelelően. Módosítsa a hitelesítési irányelveket - a jelszó összetettségi szabályait, a biometrikus biztonsági szinteket, az újrapróbálkozási limitet és így tovább - az egyes felhasználói csoportok igényei szerint.
Fejlett riportolás: Egyszerűbbé válik az auditálási és megfelelés követelményeinek teljesítése az egyes eszközökhöz kapcsolódó adminisztrációs tevékenységek és a biztonsággal kapcsolatos események naplózásával és tárolásával.
Egyszerűsített eszközkezelés: Az ACCESS Enterprise Szever lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját maguk vegyék használatba eszközüket saját gépükön, miközben teljes mértékben betartják az előre meghatározott biztonsági irányelveket. Ezután bármikor frissítheti az irányelveket, még az interneten keresztül is.
Biztonságos eszközkommunikáció: Az ACCESS Enterprise Server az iparban elsőként használ közvetlen eszközkommunikációt a NIST SP800-56A tanúsított, hitelesített biztonságos csatornán keresztül. A kisebb szerver megoldásokkal szemben, ahol a szabályok fordítását az eszközökre terhelték, az IronKey kiszolgáló közvetlenül alkalmazza az irányelveket az eszközökre, mellyel ellenállóvá teszi a host alapú házirendekre irányuló támadások ellen.
Felhasználói mentőöv: Az ACCESS Enterprise Server segítségével győződjön meg róla, hogy az eszközök még akkor is hozzáférhetőek maradnak, ha a felhasználó elfelejti a jelszavát vagy megsértette az ujjlenyomatát.
Eszköz visszavonás: Megakadályozza a szivárgást az ACCESS Enterprise Server segítségével, hogy távolról blokkolja a veszélyeztetett, elveszett vagy ellopott eszközöket, vagy akár távolról törölje az adatokat.


 
Gemalto kártyaolvasó, kártya és token AKCIÓ

Egyedi árakért regisztráljon most!

» Regisztráció emailben
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.