Sorry, this page is not available in the selected language. Read it in Hungarian below.


DataLocker (IronKey) H350 titkosított külső merevlemez


Rugalmas, központilag kezelhető USB 3.0 meghajtó, FIPS 140-2 Level 3 tanúsítvány

DataLocker (IronKey) H350 BASIC

DataLocker (IronKey) Basic H350 a FIPS 140-2 3-as szintű tanúsítvánnyal rendelkezik, amely megfelel a kormányzati ügynökségek, a katonaság, az egészségügy, a pénzügyi szolgáltatások és az üzleti szervezetek legmagasabb biztonsági és teljesítmény igényeinek. A szabotázs-rezisztens, nagy szilárdságú alumínium házban a meghajtó AES-XTS 256 bites hardveres titkosítást, USB 3.0 teljesítményt és Section 508-as megfelelőségű vezérlőpultot nyolc nyelven biztosítja szerte a világon. A Basic meghajtók az Enterprise H350 merevlemezekre is frissíthetők.

DataLocker (IronKey) H350 ENTERPRISE *

Használja a Basic H350 minden funkcióját plusz felhőalapú vagy helyszíni központosított menedzsmentet a biztonsági házirendek testreszabásához és a biztonságos hordozható eszközök telepítéséhez és kezeléséhez hálózatokon és biztonsági környezeteken keresztül a DataLocker (IronKey) Enterprise H300 eszközével.

*IronKey EMS Cloud vagy On-Prem szükséges

H350

Valódi katonai minőségű, vállalati szintű mobiltároló megoldás a kormány és az üzleti élet számára.


A megfelelő megoldás kormányzatok és vállalatok számára

A kormányzati ügynökségek és vállalkozók, az egészségügyi szervezetek, a pénzügyi szolgáltatók és más vállalkozások könnyebben betartják az egyre szigorúbb adatbiztonsági megkötéseket a titkosított DataLocker (IronKey) Enterprise H350 külső merevlemezekkel.Ezek a központilag on premise, vagy felhőből adminisztrált nagy teljesítményű, nagy kapacitású USB 3.0 meghajtók úgy vannak kialakítva, hogy megfeleljenek a biztonság, a teljesítmény és az eszközkezelés gyakorlatilag minden követelményének.

Teljes egészében FIPS 140-2 3-as szintű minősítés

Biztosítsa és védje az adatokat, fájlokat és könyvtárakat egy bevált DataLocker meghajtóval, amely 256 bites AES XTS-t tartalmaz, az amerikai kormány által kidolgozott titkosítási szabványt, hogy megfeleljen a szigorú katonai és hírszerzési követelményeknek. A legtöbb versengő meghajtótól eltérően a DataLocker teljes egészében FIPS 140-2 3-as szintű érvényesítést (2826 tanúsítás) szerzett az egész H350 külső merevlemezhez - nem csak az eszköz egyes komponenseire.

Gyors hozzáférést biztosít nagyméretű adataihoz

A DataLocker (IronKey) Enterprise H350 külső merevlemezzel nem kell kompromisszumot kötni teljesítmény és biztonság között. A hardveres titkosításnak az USB 3.0-nak és a 2TB tárterületnek köszönhetően nem a merevlemez lesz a szűk keresztmetszet a munkafolyamatok során. A meghajtók NTFS formátumra is formázhatók 4 GB-nál nagyobb méretű egyes fájlok tárolására.

Központosított menedzsment a gyors és egyszerű adminisztráció érdekében

Az IronKey ™ Enterprise Management Serverre támaszkodva ugyanazt a rendszert használja az IronKey ™ Enterprise flash meghajtók, a DataLocker (IronKey) Enterprise H300 merevlemezek és a munkaterület eszközök kezelésére, akár több ezer IronKey Enterprise H350 merevlemez kezelésére és a házirendek érvényesítésére, mmellyel a teljes ellenőrzés cégen belülmarad. Vagy válassza ki a DataLocker biztonságos felhőplatformját a gyors és egyszerű rendszerbeállításhoz és eszközaktiváláshoz.

Válassza ki az igényeinek megfelelő kapacitást

Az 500 GB, az 1 TB vagy a 2 TB kapacitású DataLocker (IronKey) Enterprise H350 külső merevlemezei az összes adatot, dokumentumot és alkalmazást biztonságosan tárolják.

Biztosítsa egyszerű használatot többnyelvű támogatással

A nyolc nyelven elérhető intuitív felhasználói kezelőpanel segít csökkenteni a help desk hívásokat és egyszerűsíteni a felhasználói élményt a felhasználók számára az egész világon.

Menedzselje Ironkey eszközeit egyetlen konzolról

A vállalati és a közszféra informatikai rendszergazdái könnyebben ráláthatnak a DataLocker (IronKey) Enterprise H300 és H350 merevlemezekre, az IronKey Enterprise flash meghajtókra és az IronKey Workspace W700 , W700SC és a W500 eszközökre Windows használathasználatával egy központosított felhőalapú vagy telephelyi kezelőfelület segítségével. Biztonságosan helyreállíthatja a hozzáférést a felhasználói eszközökhöz, kényszerítheti az eszközt, hogy csak olvasható üzemmódban legyen, távolról intézheti a jelszó változtatásokat és hogy újra használhasson olyan eszközöket, amelyek már nincsenek használatban. Az adminisztrátorok távolról törölhetik vagy letilthatják az elveszett vagy ellopott meghajtókat.

Jelszó visszaállítás adatvesztés nélkül

Az elfelejtett jelszavak többé nem jelentik a meghajtó tartalmának elvesztését (ellentétben a nem menedzselt eszközökkel).

Egyszerűen biztonságos DataLocker

DataLocker (IronKey) Enterprise H300 külső merevlemezek prémium minőségű komponensekből készülnek, amelyek bírják a hosszú évekig tartó használatot, egy szilárd, szabotázs-védett háznak köszönhetően. Minden eszközhöz ötéves garancia tartozik, így biztos lehet benne, hogy ez jó befektetés.

Választható funkciók

Víruskereső és rosszindulatú programok elleni védelem. Anti-Malware Service folyamatosan átvizsgálja és felügyeli a fájlok másolását a hordozható merevlemezre, további védelmet nyújtva az összes adatára.


Technikai specifikációk

Kapacitás 500GB, 1TB, 2TB
Kriptográfiai típusok 256 Bit AES XTS mód titkosítás, FIPS140-2 3-as szint
Méret (H x SZ x M) 124.6mm x 86.6mm x 26.8mm
Súly kb. 315 g (tárterület szerint változik)
Csatlakozó USB 3.0 (2.0 kompatibilis)
Szabványok és tanúsítványok TAA Compliant, RoHs Compliant, FCC, CE, WEE, KCC, C-Tick, ICES-003, VCCI, BSMI, Section 508 compliance- ensured accessibility to people with disabilities
Származási hely USA
SKUs MXKB1B[XXX]FIPS-[X]
Rendszerkompatibilitás XP SP3 +, Mac OS 10.5 +, Linux 2.6 vagy újabb verzió
Nyelvek angol, német, francia, spanyol, koreai, japán, egyszerűsített kínai, hagyományos kínai
Garancia 5 év
Menedzsment rendszer IronKey EMS
Hitelesítés Erős jelszó


A meghajtó hozzáférésének és használatának központi kezelése

Központilag kezelheti a hozzáférési és felhasználási irányelveket a felhő vagy on-premise alapú IronKey Enterprise Management Service segítségével, vagy az on-premise IronKey EMS szerverével Távolról kikapcsolhatja vagy tönkre teheti az elveszett vagy ellopott USB meghajtókat - hatékony eszköz az eltűnt készülékekhez való hozzáférés megakadályozására. Az eszközspecifikus irányelvek érvényesítése, beleértve a jelszóerősség és újrapróbálkozási korlátokat a hordozható alkalmazásokon és megszabja mely eszközök hol használhatóak. Könnyen kezelhet több ezer DataLocker (IronKey) Enterprise H300 eszközt és más IronKey Enterprise flash meghajtót és biztonságos munkaterület eszközt. Használjon egy intuitív, biztonságos online felületet, amely biztonsági irányelveket alkalmaz a szervezet DataLocker (IronKey) vállalati merevlemezeire, flash meghajtóira és biztonságos munkaterületeire. A felhasználók könnyen beüzemelhetik eszközeiket, vagy ön inicializálja és adja ki az eszközöket a végfelhasználóknak. Biztonságosan helyreállíthatja a hozzáférést a felhasználói eszközökhöz és újra fel tudja hasznákni azokat a készülékeket, amelyek már nincsenek használatban.


 
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.