Sorry, this page is not available in the selected language. Read it in Hungarian below.


SafeConsole

A SafeConsole központosított felügyeleti kiszolgálószoftver teljes körű felügyeletet biztosít az összes titkosított USB flash meghajtón és hordozható merevlemezen:

 • Megfelelőség biztosítása USB eszközökön teljes ellenőrzés és audit mellett.
 • Tartsa meg az USB tárolóeszközök hasznos tulajdonságait - kártékony programok, adatszivárgások és biztonsági rések veszélye nélkül.
Elérhető helyszíni szoftverként vagy DataLocker felhő szolgáltatásként világszerte.

SafeConsole funkciók áttekintése

Ellenőrzés
Házirendek kikényszerítése, például jelszószabályok, fájltípus korlátozások vagy földrajzi határok érvénybe léptetése. Jelszavak visszaállítása, a végpontok átkapcsolása csak olvasható módba és akár távolról is törölheti őket elvesztés vagy lopás esetén.
Leltár
Monitorozza az összes titkosított eszközét, beleértve a helyzetüket bárhol a világon. Active Directory integráció segítségével könnyedén nyomon követheti a felhasználókat, a hozzárendelt eszközöket és a csatlakoztatott számítógépeket.
Felügyelet
Megtekintheti, hogy melyik fájlokat mentették vagy törölték a titkosított végpontokból egy adott pillanatban. Használjon teljes nyomellenőrzést a felhasználó alapján, beleértve a csatlakoztatásokat, a sikertelen bejelentkezéseket, az alaphelyzetbe állításokat és a veszteség jelentéseket.
Report
Elemezze a SafeConsole Ready végpontjait - egy pillantással tekintse meg az összes kapcsolódást, az eszközkészletet és a földrajzi helyzetüket. A SIEM integrációja a Splunk vagy Graylog segítségével érhető el.

SafeConsole előnyei

A SafeConsoleReady biztonságos USB meghajtókat a SafeConsole központi eszközkezelő kiszolgálószoftverrel menedzselheti.

 • A nem biztosnágos USB meghajtók kártékony programokat terjesztenek.
  A SafeConsoleReady biztonságos USB meghajtók védelmet nyújtanak a rosszindulatú programok ellen.
 • A nem biztosnágos USB meghajtók adatszivárogtató eszközök.
  A SafeConsoleReady biztonságos USB meghajtók auditáltak és a SafeConsole segítségével távolról is megsemmisíthetőek.
 • A nem biztonságos USB meghajtók adatkárosodást okoznak.
  A SafeConsoleReady hardveresen titkosított biztonságos USB meghajtók minden tárolt adat védelmét szolgálják.

SafeConsole vírus védelem

A SafeConsole Ready eszközök a McAfee által biztosított vírusvédelemmel állnak rendelkezésre. A McAfee blokkolja a vírusokat, a zsarolóprogramokat, a kémprogramokat és minden más rosszindulatú támadást, valamint jelenti a SafeConsole-nak amint eltávolították azt. A telepítést nem igénylő vírus védelem aktiválás a jelenlegi vagy az új SafeConsole fiókhoz hozzáadott funkcióként érhető el.

SafeConsole telepítési lehetőségek

SafeConsole Cloud – DataLocker által üzemeltetett szolgáltatás világszerte

SafeConsole Cloud
Miért SafeConsole Cloud?

A SafeConsole Cloud (SCC) szolgáltatás a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy menedzselje és biztosítsa a titkosított végpontjait.
 • Az SCC egy bérelhető megoldás. Az egyéni felhőben működő szolgáltatás kizárólag az ön vállalkozása számára szól.
 • A követelményeknek megfelelően kiválaszthatja, hogy hol legyen a kiszolgáló szerver :Amszterdam, Frankfurt, London, New York, San Francisco vagy Szingapúr.
 • Minden hálózati forgalom titkosított.
 • A szolgáltatás semmilyen információt nem tárol az ügyfélről.
PCI megfelelőség

A SafeConsole Cloud számára adatközpontjaink nemzeti és/vagy nemzetközi biztonsági tanúsítással rendelkeznek. Továbbá a SafeConsole Cloud egyetlen bérlős megoldás, ami azt jelenti, hogy a vállalata számára dedikált virtuális szerver csak az ön szolgáltatását futtatja. Emellett az alkalmazásokról tényleges adatok nem kerülnek mentésre a felhőben. A felhőben csak a SafeConsole tárolódik.
 • A New Yorki létesítmény SSAE16 SOC-1 Type II tanúsítvánnyal rendelkezik.
 • Az Amszterdami létesítmény ISO27001: 2005 és ISO9001 tanúsítvánnyal rendelkezik.
 • A San Franciscoi létesítménye SSAE16 SOC-1 típusú II tanúsítvánnyal rendelkezik.
 • A Szingapúri létesítmény ISO27001: 2005 minősítéssel rendelkezik.
 • A Londoni létesítmény ISO9001: 2008, ISO27001 és SSAE16 / ISAE 3402 tanúsítvánnyal rendelkezik.
 • A Frankfurti létesítmény ISO9001: 2008, ISO27001: 2005 és ISO22301: 2012 tanúsítvánnyal rendelkezik.
 • A Torontoi létesítmény 2015. decemberében lesz SSAE16 SOC-1 és SOC-2 tanúsított.

SafeConsole On-Prem – saját Windows szerverére telepítve

A SafeConsole On-Prem könnyen telepíthető, ha a szervezet helyszíni vagy hibrid felhő megoldást igényel:
 • Szükséges egy dedikált Windows-alapú szerver
 • Jelentkezzen be és menedzselje bárhonnan
 • A rendszergazdák az AD hitelesítő adataival is hozzáférhetnek a SafeConsolehoz.
 • Ideális 300+ végpont telepítéséhez
Minimális követelmények
 • Pentium Quad Core vagy magasabb rendszer
 • Minimum 2GHz-es vagy gyorsabb CPU
 • Windows Szerver 2003, 2008, 2012 vagy 2016.
 • 4 GB szabad RAM
 • 20 GB szabad merevlemez terület szükséges

SafeConsole funkciók és erőforrások

Jelszó menedzsment

Távoli jelszó visszaállítás

Jelszavak visszaállítása bármely csatornán keresztül. A rendszergazdák perceken belül képesek lesznek a távoli offline felhasználók jelszavának helyreállítására, a tárolt adatok elvesztése nélkül. A rövid 8 karakteres helyreállítási kódok egyszerűen leolvashatók a telefonról, mégis megtartják a 128 karakteres kód robusztus biztonságát egy előpufferelt módszerrel. Nincs elveszett adat, és a folyamat védve van a helpdesk ellen irányuló fenyegetésekkel szemben. A felhasználói jelszó soha nem látható, és nincs master jelszó.

Jelszó házirend

Biztosítsa, hogy az összes adatot erős, megfelelő jelszavak védik, azáltal, hogy kikényszerítik a jelszó-irányelveket az eszközökön.

Megfelelőség

Készülék felügyelet - lássa, hogy ki tette, mit, mikor és hol

Az eszközellenőrzés lehetővé teszi a SafeConsoleReady eszközök összes tevékenységének megtekintését, mivel automatikusan létrehozza a tevékenységlistát. A naplók magukban foglalják a sikertelen feloldókísérleteket, az eszközállapotokat és a bejelentkezéseket. Ezzel a rendszergazdák átfogó képet kapnak a szervezeten belüli összes meghajtóról.

Részletes fájlellenőrzés - a megfelelés követelményeinek teljesítése

Az eszköz audit egy kiterjesztése a részletes fájlellenőrzés. Ez lehetővé teszi a rendszergazdáknak, hogy lássák mely fájlok lettek másolva, törölve az eszközről, valamint nyomon követhetőek azok a fájlok, melyek nevét megváltoztatták.

Készülékállapot kezelése - az eszközök teljes ellenőrzése

A meghajtók elvesztéséért vagy a szervezet érzékeny információinak a korábbi alkalmazottak általi hozzáféréstől való megóvásához extra biztonsági óvintézkedésként távoli meghajtókat távolíthat el, és törölheti az összes adatot. A SafeConsole eszköztárában az engedélyezett rendszergazda beállíthatja az eszközt "megsemmisített", "letiltott" vagy "elveszett" állapotba. Az eszközök később visszaállíthatók a Remote Password Reset és / vagy a Backup funkció segítségével. A SafeConsole is beállítható úgy, hogy teljesen az autopilóta kezelje az eszközök állapotát. Ehhez a meghajtóknak csatlakozni kell a SafeConsole kiszolgálóhoz egy konfigurálható időtartamon belül.

Eszközvédelem

Inaktivitási zárolás - elfelejtett meghajtók lezárása

Biztonsági USB meghajtó lezárása beállítható inaktivitás után. Az elfelejtett meghajtók, amelyek a számítógépben maradnak, automatikusan leállnak a beállított irányelveknek megfelelően.

Fájlkorlátozó - korlátozza fájtípusok tárolását EXE, MP3

A fehér listás megközelítés meggátolja a jogosulatlan fájltípusok tárolását. A kártékony fájlok nem tartózkodhatnak a SafeConsoleReady eszközökön, mivel csak a rendszergazda által meghatározott SafeConsole beállítások által engedélyezett fájltípusokat tárolja.

Autorun korlátozás - autorun vírusok megállítása

Az autorun védelem nagymértékben segít az önmásoló vírusok terjedésében, pédlául a StuxNet és a Conficker -, megtagadva a jogosulatlan autorun fájlok tárolását a meghajtón.

Írásvédelem - az eszközökön beállítható a csak olvasható mód

Az írásvédelemmel a felhasználók csak olvasható módba állíthatják a meghajtójukat, amikor azt feloldják nem megbízható gépen, ezzel védelmet nyújtanak a meghajtót vagy annak tartalmát megfertőzo rosszindulatú programok ellen. A rendszergazda akkor is érvényesítheti ezt a védelmet, ha a felhasználó elhagyja a vállalati hálózatot, biztosítva, hogy a meghajtókhoz ne férjenek hozzá kártékony programok és veszélyeztessék ezzel a vállalkozást.

Helymeghatározás és helykorlátozás

Az IP-alapú helymeghatározás használatával nyomon követheti a titkosított végpontok pontos helyét bárhol a világon. A SafeConsole szolgáltatással helykorlátozást is beállíthat eszközeire, amellyel csak bizonyos földrajzi határokon belül teszi hozzáférhetővé.

Rendszergazda eszközök

Autorun korlátozás - autorun vírusok megállítása

Az autorun malware terjedésének megakadályozása érdekében a SafeConsoleReady eszközök felülírják a titkosított tárterületen tárolt autorun.inf fájlokat, meggátolva a Conficker vírusok terjedését. Megadhat megbízható parancsokat, amelyek lehetővé teszik az engedélyezett alkalmazások számára az eszközön kívüli autorun használatát, lehetővé téve az ön számára, hogy megőrizze a munkaeszközei előnyeit és kényelmét, miközben blokkolja az átjárókat a rosszindulatú szoftverek előtt a fertőzések megelőzése érdekében.

Eszköz felhasználói adatok

Időt és fájdalmat takaríthat meg - az eszközök egyszerű azonosítása és menedzselése érdekében személyre szabhatóak a felhasználói információk
A "token" kérdések meghatározásával a SafeConsole rendszergazdái megkérhetik az eszközfelhasználókat, hogy adjanak meg magukról szóló egyedi információkat. A "token" információ lehetővé teszi, hogy a rendszergazda létrehozzon egy egyéni üzenetet a felhasználóról az About ablak alatt, hogy könnyen azonosíthassa az elveszett eszközöket, anélkül, hogy engedélyt kellene kérnie a meghajtó feloldására.
Az autorun alkalmazások, amelyek jelszót kérnek az indításhoz, szintén használhatják a "token" információkat, hogy a tokent használják, mint szükséges jelszót. Ez lehetővé teszi az alkalmazás megszakítás nélküli indítását.
Az információ összegyűjtése a szerverre történik, a felhasználók és eszközeik rendezésére és keresésére használhatók.

Eszköz felhasználói beállítások

A SafeConsoleReady segítségével az eszközöket a saját igényei szerint konfigurálhatja (például tiltja a felhasználókat a készülékek gyári alaphelyzetbe állításával). Lehetőség van továbbá egy felhasználói felület nyelvének beállítására és a készülék gyorsabb telepítéséhez szükséges jótállás előtti jóváhagyására.

ZoneBuilder

A ZoneBuilder a "megbízható számítógépek zónáját" hozza látre, mellyel a SafeConsole által felügyelt eszközöket még nagyobb biztonságban tudhatja.

A megbízható zónán belül lehet:

Korlátozni a készülékhez való hozzáférést a megbízható zónában lévő belül levő számítógépekre.
Automatikusan feloldani a tárolóeszközt, így nincs szükség jelszó beírására. Megkönnyíti a fájlok megosztását a megbízható zónán belül. Ez a szolgáltatás RSA ügyfél-tanúsítványokat használ a hitelesítéshez.

SafeConsoleReady Eszközök


DataLocker – SafeStick

SKUs : SS0[04-16]M
DataLocker – DL3
SKUs : DL[xxxx]V3
DataLocker – Sentry3FIPS
SKUs : SENTRY[04-64]F

Kingston Digital

DataTraveler Vault Privacy 3.0 – FIPS197
SKUs : DTVP30DM/4GB, DTVP30DM/8GB, DTVP30DM/16GB, DTVP30DM/32GB, DTVP30DM/64GB
DataTraveler 4000 G2 – FIPS 140-2 level 3
SKUs : DT4000G2DM/4GB, DT4000G2DM/8GB, DT4000G2DM/16GB, DT4000G2DM/32GB, DT4000G2DM/64GB

Cardware

SafeToGo secure USB flash meghajtó
Angol és Francia nyelv támogatás
SKUs : STG-4GB-E, STG-8GB-E, STG-16GB-E, STG-32GB-E, STG-64GB-E
Német nyelv támogatás
SKUs : STG-4GB-G, STG-8GB-E, STG-16GB-E, STG-32GB-E, STG-64GB-E
 
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.